EL TEMPS A BENIDORM ARA

09

17:55 PM

HORA BENIDORM

17ºC

Intervals de núvols

SO 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

30%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Coincidint amb el Dia Mundial dels Drets del Consumidor, se centra en el consumidor energètic

La regidoria de Consum llança una campanya de consells d'estalvi energètic

15 març 2022
La concejalía de Consumo lanza una campaña de consejos de ahorro energético

La regidora de Consum, Mariló Cebreros, ha destacat hui, Dia Mundial dels Drets del consumidor aquells que se centren en el consumidor energètic i en l'aposta per la sostenibilitat.

"Hui dia el rebut de la llum suposa un maldecap per a totes economies domèstiques i professionals", ha destacat la regidora, qui ha assenyalat dos fronts d'acció: "triar companyia de subministrament i optar per tarifes al mateix temps que desenvolupar una sèrie de bones pràctiques d'estalvi energètic".

I és en este camp on des de la regidoria han llançat una campanya de conscienciació i missatges d'estalvi energètic centrat en estalvi en electrodomèstics, estalvi en il·luminació, estalvi en dispositius, estalvi en calefacció i en qüestions de tarifa i potència.

A través de les Xarxes Socials de la Regidoria de Consum i de l'Ajuntament de Benidorm s'estan facilitant estos consells que atenen l'ús d'electrodomèstics –frigorífic, rentadora-assecadora, rentavaixelles, microones i cuines d'inducció–, tipus de bombetes, temperatures òptimes en habitatges i gestió dels aparells electrònics d'estes, recomanant sempre la desconnexió d'estos quan no s'utilitzen.

El Dia Mundial dels Drets del Consumidor es va celebrar per primera vegada el 15 de març de 1983, coincidint amb el 20é Aniversari del discurs del president nord-americà John F. Kennedy on per primera vegada s'oferia una visió sobre els drets dels consumidors.