EL TEMPS A BENIDORM ARA

28

09:43 AM

HORA BENIDORM

13ºC

Poc núvol

S 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

16 establiments de la ciutat oferiran els seus millors plats arrossers del 15 al 24 d'este mes a 23 euros per comensal

Les X Jornades dels Arrossos de la terra tanquen el 'Benidorm Gastronòmic' de 2021

13 octubre 2021
Jornada de los Arroces 2021

La Jornada dels Arrossos de la terra, que es desenvoluparà del 15 al 24 d'octubre, posarà el punt final a l'edició del 'Benidorm Gastronòmic 2021', que enguany ha tingut un format reduït per la pandèmia. En esta desena edició prendran part 16 establiments de la localitat, segons ha anunciat este matí l'alcalde Toni Pérez durant la presentació de les Jornades en l'edifici El Torrejó.

L'alcalde ha estat acompanyat en la roda de premsa pel president d'Abreca, Javier del Castillo, i el padrí del Benidorm Gastronòmic d'enguany, José Miguel Martínez.

Pérez ha recordat que "hem passat un temps molt dur", en el qual "hem donat la cara treballant". Per això, el primer edil ha llançat un "aplaudiment" per al sector de l'hostaleria perquè "heu aportat llum a Benidorm".

En la seua intervenció, l'alcalde ha recalcat que estes jornades "ens parlen d'alguna cosa molt nostre, un senyal d'identitat, un producte molt assequible, amb una gran qualitat dels seus cuiners i un servei immillorable".

El preu per comensal serà de 23 euros, i en el mateix s'inclou una gran varietat d'entrants, l'arròs, la beguda i les postres. "Vull fer una crida perquè acudisquen a gaudir-ho perquè la gastronomia és un contribuïdor fonamental a la qualitat que oferix Benidorm" ha afirmat Pérez, que afegia que cada establiment participant "és un aparador de Benidorm".

L'alcalde ha dit del Benidorm Gastronòmic que és "un projecte que suma" i ha desitjat que del 15 al 24 d'este mes "tots els nostres hostalers puguen repetir això tan nostre com és 'bon profit'".

El president d'Abreca, Javier del Castillo, ha donat també la benvinguda a les Jornades i ha animat a participar en ella "degustant els nostres arrossos" perquè en estos casos "no es tracta de guanyar diners, sinó de promocionar la nostra gastronomia". Del Castillo també s'ha mostrat "molt agraït per les ajudes que hem rebut des de l'Ajuntament en estos mesos tan difícils i que a vegades se'ns ha negat des de la Generalitat".

Jornada de los Arroces 2021 panoramica

Restaurantes participantes
Los establecimientos participantes en las VIII Jornadas de los Arroces son: Bolikki, Condal, El Bodegón Aurrera, El Mesón Cervecería Cruz Blanca, El Mesón Playa, Esturión, Jardín Mediterráneo, La Bodeguita de Salva, La Cava Aragonesa, La Marina Arrocería, La Mejillonera, La Posada del Mar, La Tapería Aurrerá, Mal Pas, Marisquería el Puerto y Punto de Sal.

Audios relacionados
Toni Pérez - Corte 1
Audio file
Audios relacionados
Toni Pérez - Corte 2
Audio file
Audios relacionados
Toni Pérez - Corte 3
Audio file
Audios relacionados
Javier Del Castillo - Corte 4
Audio file