EL TEMPS A BENIDORM ARA

09

04:59 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Gratuït i dirigit a joves entre 16 i 29 anys inscrits en Garantia Juvenil, es desenvoluparà durant 185 hores

Joventut organitza un curs de comptabilitat, gestió i administració d'empreses

13 octubre 2021
Curso de Contabilidad

La Regidoria de Joventut que coordina Jaime Jesús Pérez, dins la programació de formació entre octubre i desembre, ha organitzat el curs 'Comptabilitat, gestió i administració d'empreses', dirigit a joves inscrits en Garantia Juvenil.

El curs consta de 185 lectives que "permetran capacitar a l'alumnat –ha assenyalat Pérez– en les diferents funcions que s'escometen en l'àrea d'administració de qualsevol empresa". El regidor de Joventut ha precisat que s'abundarà en aspectes relacionats amb les àrees "comptable, fiscal i financera, inclosa la negociació amb proveïdors, control d'existències o gestió de clients", entre altres.

El curs incidirà també, ha posat l'accent el regidor, en les habilitats socials i d'ocupabilitat "necessàries per a la incorporació dels assistents al mercat laboral". Les classes començaran el 26 d'octubre i finalitzaran el 21 de desembre, en horari de 9.00 a 14.00 hores.

Per a la realització d'este curs, Joventut compta amb la col·laboració de la Unió Europea (Fons Social Europeu), el Programa Garantia Juvenil del Ministeri de Treball i Economia Social, la Diputació d'Alacant i la Cambra de Comerç.

Per a inscriure's és necessari que la persona jove estiga inscrita en el programa de Garantia Juvenil. Els preseleccionats seran convocats per a realitzar una entrevista abans de l'inici de la formació.

Les persones interessades poden accedir al Centre d'Informació Juvenil de Benidorm, situat en els baixos de l'Ajuntament; telefonar a la Regidoria en el 965 148 655 o enviar la seua consulta a l'adreça de correu electrònica juventud@benidorm.org, on podran ampliar o aclarir qualsevol dubte sobre els requisits de participació.

Audios relacionados
Jaime Jesús Pérez - Corte 1
Audio file
Audios relacionados
Jaime Jesús Pérez - Corte 2
Audio file
Audios relacionados
Jaime Jesús Pérez - Corte 3
Audio file