EL TEMPS A BENIDORM ARA

19

03:39 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Enguany els arenals estrenen la 'S' de Sostenibilitat, que se suma a la 'Q' de Qualitat, el segell Safe Tourism i les banderes Qualitur i Ecoplayas

Les platges de Benidorm lluïxen els seus distintius de qualitat, obtinguts després de superar les auditories més exigents

10 juliol 2023
Las playas de Benidorm lucen sus distintivos de calidad, obtenidos tras superar las auditorías más exigentes

El laboratori municipal controla setmanalment la qualitat de les aigües de bany, de l'arena i dels llavapeus.

Les platges de Benidorm lluïxen des de hui els distintius que certifiquen la seua qualitat, obtinguts després de superar-se "les auditories més exigents" fetes per organismes externs com l'Institut per a la Qualitat Turística Espanyola (ICTE) o la mateixa Generalitat Valenciana. L'alcalde, Toni Pérez, al costat de la regidora de Platges, Mónica Gómez, i membres de la Corporació, ha hissat hui les cinc banderes que "confirmen la qualitat i sostenibilitat de les platges de Benidorm i de tots servicis que en elles es presten".

Toni Pérez ha detallat que un any més les platges i cales de Benidorm han revalidat les banderes 'Q' de Qualitat, Ecoplayas i Safe Tourism –entregades totes elles per l'ICTE- i Qualitur, atorgada per la Generalitat. A elles se suma la del distintiu 'S' de Sostenibilitat, segell de nova creació de l'ICTE i que Benidorm ha sigut un dels primers municipis a aconseguir.

L'alcalde ha explicat que estos distintius de qualitat no sols es referixen a la zona de bany i als arenals, sinó que també aconseguixen als servicis que es presten, com el socorrisme, la neteja, les biblioplatges o els punts de platges accessibles.

Unes platges accessibles que complixen al seu torn amb "l'exigent normativa ISO", també de caràcter internacional, i que durant tot l'any permeten a les persones amb problemes de mobilitat gaudir de les platges de Benidorm.

Toni Pérez ha destacat que estos distintius són "el reconeixement al treball de tot un any per part dels serveis municipals i de la concessionària que gestiona les platges" per a oferir el millor espai i el millor servici; i ha incidit en els nivells d'acte exigència "permanent" de Benidorm en la cura i manteniment de les seues platges.

En este punt, ha destacat que "Benidorm és una de les poques ciutats i destins de costa amb laboratori municipal", la qual cosa li permet controlar de forma constant la qualitat de l'aigua, de l'arena i dels rentapeus de les platges. Durant la temporada alta, des del laboratori es practiquen analítiques setmanals d'estos tres elements, que s'afigen als controls i auditories que realitzen altres organismes externs. Fora de la temporada alta, el laboratori municipal fa estes mateixes analítiques cada dos setmanes.

Audios relacionados
Corte voz 1 Toni Pérez
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 2 Toni Pérez
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 3 Toni Pérez
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 4 Toni Pérez
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 5 Toni Pérez
Audio file