EL TEMPS A BENIDORM ARA

27

14:37 PM

HORA BENIDORM

23ºC

Cel clar

NE 20km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Les pistes de tennis de la Ciutat Esportiva "Guillermo Amor" reobrin les seues portes després de les obres de renovació

23 agost 2016
Default Image
Curabitur ullamcorper magna nec mauris ornare, non feugiat purus euismod. Sed sed consectetur odio. Fusce pretium eros elit, in faucibus ipsum viverra eget.

En la millora de les instal·lacions s'han invertit prop de 60.000 euros i estaran disponibles des de demà mateix

Les quatre pistes de tennis de la Ciutat Esportiva "Guillermo Amor" estaran de nou disponibles per als usuaris a partir de matí, després dels treballs de millora i renovació que s'han realitzat des del mes de juny, segons ha informat este matí la regidora d'Esports, Ana Pellicer.

L'edil ha explicat que els treballs s'han realitzat durant els mesos d'estiu aprofitant el tancament parcial de la Ciutat Esportiva a conseqüència dels diferents esdeveniments musicals que han anat succeint-se en el recinte. Ha assenyalat també que no admetien més demora i eren "absolutament imprescindibles a la vista de l'estat que presentava el ferm de les pistes, amb esquerdes i enfonsat en algunes zones, fent impossible la pràctica esportiva".

Els treballs de renovació, en els quals s'han invertit prop de 60.000 euros, permetran a més que els alumnes de l'Escola Municipal de Tennis, una de les de major nombre d'inscripcions, puguen reprendre les seues classes amb normalitat el pròxim 1 d'octubre. Durant l'execució dels treballs, les classes de l'Escola Municipal d'Estiu de Tennis s'han impartit en les pistes del Palau d'Esports l'Illa de Benidorm.

Els treballs perquè la pràctica del tennis es puga fer amb la seguretat més gran i garanties, i en les millors condicions, han consistit en la reparació i segellat de les fissures existents mitjançant l'aplicació de betum calent, la col·locació d'una capa base d'aglomerat asfàltic, l'estés de diferents capes de resines especials, el pintat de línies i la instal·lació de noves xarxes.

L'edil ha supervisat este matí el resultat final dels treballs i ha explicat que si bé "existia la possibilitat d'endreçar les pistes amb solucions més econòmiques, els tècnics van recomanar esta opció perquè és més duradora i assegura a les pistes una vida útil molt major, de 10 anys en lloc d'un o dos".

Al costat d'estes obres de millora, la Regidoria d'Esports també està duent a terme la primera fase del projecte d'ampliació de les condícies dels camps de futbol municipals "Antonio López", al Racó de l'Oix, i la restauració de les baranes del carrer de Pilota que va concloure a començament de mes.