EL TEMPS A BENIDORM ARA

27

14:43 PM

HORA BENIDORM

23ºC

Cel clar

NE 20km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Consoles i videojocs protagonitzen l'esdeveniment tecnològic de Joventut del cap de setmana

23 agost 2016
Default Image
Curabitur ullamcorper magna nec mauris ornare, non feugiat purus euismod. Sed sed consectetur odio. Fusce pretium eros elit, in faucibus ipsum viverra eget.

Tots els joves podran inscriure's de forma gratuïta

La plaça de Ses Majestats Els Reis d'Espanya, enfront del Centre d'Informació Juvenil, ha sigut l'escenari triat per la Regidoria de Joventut per a la realització, el dissabte i el diumenge, 27 i 28 d'agost, entre les 19.00 i les 01.00 hores, d'un nou esdeveniment tecnològic on els videojocs en xarxa i la realitat virtual seran els protagonistes d'una aventura d'oci digital sense més límits que l'habilitat dels 'gamers' i la potència dels processadors i targetes de vídeo.

Els joves de Benidorm i visitants tindran l'oportunitat de demostrar les seues habilitats en esports electrònics i videojocs de màxima popularitat. Una competició oberta que garantirà al 100% l'entreteniment als fidels de League of Legends, Dancetra Hearthstone, Guitar Hero, FIFA 16, Forza, CS:GO, Lips COD: BO3 i altres títols.

La inscripció és totalment gratuïta. Els interessats poden obtenir més informació a través del telèfon 965 853 041 o per Whatsapp, en el número 625 355 717.