EL TEMPS A BENIDORM ARA

28

19:17 PM

HORA BENIDORM

13ºC

Poc núvol

O 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Concert a benefici de la Comissió de Festes Majors Patronals

23 agost 2016
Default Image
Curabitur ullamcorper magna nec mauris ornare, non feugiat purus euismod. Sed sed consectetur odio. Fusce pretium eros elit, in faucibus ipsum viverra eget.

L'exalcalde Català Chana oferirà un repertori que combina temes de Raphael i Charles Aznavour

Este dijous, 25 d'agost, a les 21.30 hores, tindrà lloc en l'Auditori Óscar Esplá del Parc de l'Aigüera de Benidorm, un concert a càrrec de Manuel Català Chana que interpretarà 'Canciones inoblidables', una selecció de temes de Raphael i Charles Aznavour, a benefici de la Comissió de Festes Majors Patronals 2016.

El regidor de Festes, Jesús Carrobles, ha presentat el recital benèfic acompanyat pel president de la Comissió de Festes Majors Patronals, Manuel Agüera, i Català Chana. Esdeveniments benèfics com a este, ha assenyalat l'edil, són els que garantixen "que al novembre les nostres festes siguen brillants" i s'ha mostrat convençut que el concert "serà tot un èxit", al mateix temps que ha reiterat la invitació a tots els benidormers a acudir a l'Óscar Esplá a "gaudir de les cançons de Manuel i a ajudar a la Comissió de Festes".

Per la seua banda, Manuel Agüera ha agraït la col·laboració de Manuel Català Chana amb la Comissió que presidix i ha destacat el talent de l'artista (desconegut per a la majoria dels benidormers) al mateix temps que ha reconegut la seua generositat "per posar-se a cantar sol i exclusivament per a recaptar fons per a les Festes Patronals que ja és d'agrair". Agüera ha incidit, també, en "la bona disposició" de Català Chana per a col·laborar amb la Comissió en actes futurs.

Manuel Català Chana va ser alcalde de Benidorm amb el PSOE des de 1983 fins a 1991. En l'actualitat regenta diversos negocis d'hostaleria però mai ha amagat la seua vocació musical que arrossega des de la seua infància a Madrid, on va cursar estudis, en els Maristes. "Per al mi suposa una assignatura pendent", ha dit i ha recordat haver cantat "en tots els teatres de Madrid: des de la Zarzuela al Calderón, des de l'Español al Reina Victòria" però açò va acabar quan va finalitzar el batxillerat. "Ara que puc fer estes coses, intente fer-les de la millor manera possible" i, per descomptat, a Benidorm "una ciutat que a mi m'ho ha donat tot", ha subratllat Català Chana.

Català Chana actuarà acompanyat pel pianista Francisco el Campello i ha justificat la interpretació de part del seu repertori en francés, en solidaritat amb el poble gal, després dels últims atemptats terroristes i perquè Benidorm i la Costa Blanca estan agermanades amb la Costa Blava francesa i la ciutat de Niça. Els interessats a assistir al concert poden realitzar els seus donatius de 5 euros al Quiosc de la Plaça Triangular o el mateix dijous, en les taquilles de l'Óscar Esplá.