EL TEMPS A BENIDORM ARA

24

18:01 PM

HORA BENIDORM

23ºC

Intervals de núvols

N 15km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

25%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

El distintiu s'atorga davant requisits específics del Sistema de Qualitat Turístic Espanyol sobre prestació de servicis

Les oficines de Turisme Centre i Racó renoven la "Q" de Qualitat Turística

07 octubre 2021
Las oficinas de Turismo Centro y Rincón renuevan la “Q” de Calidad Turística

L'alcalde destaca que han sigut decisius i han quedat reconeguts els aspectes d'accessibilitat universal i sostenibilitat juntament amb l'atenció i la informació.

Les Oficines Municipals d'Informació Turística de Benidorm Centre i Racó de l'Oix han renovat la certificació "Q" de Qualitat Turística que atorga l'Institut per a la Qualitat Turística d'Espanya, ICTE.

Estes oficines d'informació i atenció al turista i visitant estan integrades des de 1996 en la Xarxa d'Oficines d'Informació Turística de la Comunitat Valenciana –Xarxa Tourist Info– que té per objectiu general oferir un conjunt integral de serveis d'informació turística que siguen homogenis quant a contingut, instruments, suports i mecanismes interactius, amb la finalitat de millorar el grau de satisfacció dels turistes que ens visiten.

L'alcalde, Toni Pérez, que manté les competències de Turisme, ha destacat que "les oficines Tourist Info Benidorm compten amb esta certificació des de 2012 i 2015, respectivament, i en 2021 hem tornat a demostrar els nostres compromisos amb l'hospitalitat i l'atenció envers turistes i visitants, fent prevaldre la nostra responsabilitat cap a la informació i servicis de Benidorm, alineats sempre amb els ODS i els principis de la Destinació Turística Intel·ligent". Els auditors, va confirmar l'alcalde, han destacat els aspectes de l'accessibilitat universal i la sostenibilitat, juntament amb l'atenció i la informació pràctica com a claus en esta renovació per a les dos Tourist Info de Benidorm.

El distintiu "Q" que lluïxen en la seua façana garantix l'eficient funcionament d'estes oficines. La "Q" aporta als establiments turístics que l'ostenten prestigi, diferenciació, fiabilitat, rigorositat i efectivitat en la promoció, garantint que oferix servicis de qualitat amb la màxima professionalitat. Actualment és una norma ISO.

Amb l'obtenció d'esta renovació de la certificació "Q" per a Tourist Info Benidorm Centre i Tourist Info Benidorm Rincón de l'Oix, el departament de Turisme de l'Ajuntament de Benidorm remarca el seu compromís d'oferir la millor imatge del destí i la seua oferta turística sota els paràmetres de l'excel·lència turística amb l'objectiu de promoure la qualitat dels serveis turístics com a eina generadora de riquesa i ocupació.

La "Q" de qualitat turística, en general, és un distintiu que s'atorga a aquells establiments turístics que complixen requisits específics exigits en el Sistema de Qualitat Turístic Espanyol (SCTE) quant a prestació de servici. L'objectiu d'esta certificació de qualitat turística és aconseguir la satisfacció dels clients a través dels serveis prestats o els productes oferits. A més s'aposta per la millora; es tracta de superar les expectatives dels clients amb els recursos dels quals disposen en els establiments. Gràcies a esta certificació de qualitat es transmet professionalitat i fiabilitat als clients.

El Sistema de Qualitat Turístic Espanyol (SCTE) busca aconseguir un equilibri entre l'oferta de serveis i productes i les necessitats dels demandants. Conjuga normes i eines d'implementació en aspectes de qualitat turística que afecten un establiment de manera particular.

Audios relacionados
Corte voz Toni Pérez 1
Audio file
Audios relacionados
Corte voz Toni Pérez 2
Audio file
Audios relacionados
Corte voz Toni Pérez 3
Audio file