EL TEMPS A BENIDORM ARA

07

09:36 AM

HORA BENIDORM

18ºC

Poc núvol

SO 15km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Hui ha entrat en servici el nou aparcament dissuasiu de Juan Fuster Zaragoza, amb capacitat per a 250 vehicles

Benidorm renovarà abans de la fi de l'any l'àrea infantil del Racó al costat dels camps de futbol Antonio López i crearà una zona per a mascotes

07 octubre 2021
Benidorm renovará antes de fin de año el área infantil del Rincón junto a los campos de fútbol Antonio López y creará una zona para mascotas

González de Zárate ha instat la Conselleria que "licite i inicie d'una vegada" l'obra del Centre de Salut del Racó.

L'Ajuntament de Benidorm escometrà la renovació i adequació de les àrees infantils situades al parc existent al costat dels camps de futbol Antonio López, una actuació que estarà finalitzada abans de finalitzar l'any, segons ha avançat hui la regidora de Participació, Ana Pellicer, que ha visitat la zona amb l'alcalde Toni Pérez, i el regidor de Mobilitat, José Ramón González de Zárate, acompanyats pels vicepresidents del Consell Veïnal, Teresa Garrido i Manuel Sánchez Notario, i representants de les associacions de veïns del Racó de l'Oix, dins de la campanya 'A peu de carrer'.

Ateses les peticions formulades el mes de juliol pels veïns, l'Ajuntament li ha comunicat la renovació i adequació de les tres àrees infantils situades al parc. La reparació, segons ha explicat Pellicer, comportarà la instal·lació de cadires adaptades a usuaris de mobilitat reduïda. Així mateix, el material de 'pinyolet' "serà substituït per gespa artificial de colors i es renovaran les superfícies embuatades amortidores".

Com a complement i millora de l'enclavament en el seu conjunt, "s'instal·larà una tirolina de 25 m de llarg en una superfície de 125 m², com hi ha ja als parcs de Foietes i l'Aigüera, un joc molt sol·licitat pels menors que acudixen cada dia a estes instal·lacions públiques" i que "esperem seran tot un èxit també en el Racó", ha precisat la regidora.

"Ens vam comprometre a fer una actuació a l'octubre i hui ja els hem comunicat la renovació d'esta zona d'egronxadores i la creació del parc per a gossos" ha manifestat Pellicer, que ha precisat també que en la zona d'animals de companyia s'ha decidit fer un clos perquè hi haja una separació i la convivència, dins de la proximitat, puga veure's realitzada".

La zona per a gossos ocuparà una superfície aproximada de 650 m² amb un circuit d'obstacles 'agility' perquè les mascotes puguen dur a terme activitats esportives al costat dels seus amos.
Esta zona també serà rematada amb la plantació de 35 exemplars d'arbres grans perquè donen ombra, "per a poder gaudir de bones temperatures en època estival en les quals la calor referma més".

D'altra banda, durant la visita, el regidor de Mobilitat ha anunciat que ja està obert l'aparcament dissuasiu habilitat en la confluència dels carrers Juan Fuster Saragossa i Zamora. "Ja comentàrem fa dos setmanes que estàvem treballant en ell i ara ja està completament acabat" ha afirmat González de Zárate, que també ha concretat que "més de 250 vehicles podran utilitzar-ho diàriament. Vindrà molt bé als veïns per a quan hi haja mercat ambulant, partits de futbol o per als qui han d'acudir a l'hospital de Llevant".

El regidor de Mobilitat ha tornat a instar la Conselleria de Sanitat "perquè licite i done inici d'una vegada l'obra del Centre de Salut del Racó de l'Oix perquè ja ho té tot preparat per part nostra. L'edil ha remarcat que es tracta "d'una promesa feta fa molts anys, que mereixem siga una realitat perquè ara tenim un consultori per a veïns i desplaçats molt saturat i ja és hora de fer el promés centre de salut, que és molt necessari per al barri i la ciutat" ha conclòs.

Audios relacionados
Corte voz 1 Ana Pellicer
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 2 Ana Pellicer
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 3 Ana Pellicer
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 4 Ana Pellicer
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 1 González de Zárate
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 2 González de Zárate
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 3 González de Zárate
Audio file