EL TEMPS A BENIDORM ARA

09

05:47 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

L'Ajuntament ha atés les sol·licituds de 57 empreses i professionals, que percebran 3.000 euros cadascun

Benidorm concedix 168.000 euros en ajudes als empresaris de l'oci nocturn per a minimitzar l'impacte econòmic de la Covid-19

07 octubre 2021
Benidorm concede 168.000 euros en ayudas a los empresarios del ocio nocturno para minimizar el impacto económico del Covid-19

La Junta de Govern Local (JGL) de l'Ajuntament de Benidorm ha aprovat la concessió de 168.233,11 euros en concepte d'ajudes per a pimes, micropimes i xicotets empresaris autònoms l'activitat dels quals se centra en l'oci nocturn. El finançament d'esta convocatòria d'ajudes s'ha fet amb càrrec a una subvenció rebuda de la Diputació Provincial d'Alacant.

El passat 21 de juliol es van publicar les bases reguladores de les ajudes, el termini de sol·licitud de les quals es va iniciar el 28 d'eixe mes i va finalitzar el 20 d'agost després d'haver sigut ampliat per a donar temps al fet que pogueren demanar-les el màxim nombre possible d'empresaris i professionals.

Una vegada valorades per la Regidoria d'Ocupació i Desenvolupament Local totes les sol·licituds presentades, es va proposar que un total de 57 peticions foren ateses, cadascuna de les quals rebrà 3.000 euros. L'objectiu d'estes ajudes, ha dit l'alcalde Toni Pérez, era "mostrar el nostre suport i total suport al sector de l'oci nocturn a la vista de les restriccions a les quals s'ha vist sotmés i sent conscients de la importància que té a la ciutat". "Amb esta actuació pretenem" ha continuat l'alcalde "minorar l'impacte econòmic de la pandèmia en este sector, que ha sigut més que evident". La subvenció rebuda per la Diputació s'ha destinat exclusivament a ajudes a l'oci nocturn.

A estes ajudes podia concórrer qualsevol empresa o autònom amb domicili fiscal a Benidorm que entre l'1 de juliol de 2020 i el 30 de juny de 2021 hagueren reduït la mitjana mensual de facturació en almenys un 25% respecte a la mitjana mensual de 2019.

"Des del principi de la pandèmia l'Ajuntament ha derivat i continua derivant tots els recursos possibles per a mantindre en la mesura que puguem a tot el teixit productiu local" ha afirmat Toni Pérez, que ha subratllat que l'oci nocturn "s'ha vist afectat per restriccions permanents per part d'administracions supramunicipals i, per tant, forma part d'una indústria turística que ha sigut brutalment colpejada".

Entre els "conceptes subvencionables" d'estes ajudes s'inclouen despeses com la quota d'autònoms, el lloguer mensual de l'establiment, les despeses d'assessoria i consultoria i els vinculats als contractes d'energia, aigua, telefonia, internet, seguretat o de manteniment d'equips. També, els relatius a préstecs per a l'adquisició del local de negoci, les assegurances d'este, o els derivats del lloguer o adquisició de vehicles afectes 100% a l'activitat.

Audios relacionados
Corte voz Toni Pérez 1
Audio file
Audios relacionados
Corte voz Toni Pérez 2
Audio file