EL TEMPS A BENIDORM ARA

21

07:15 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

L'icònic edifici, una actuació del Pla de Sostenibilitat Turística de Benidorm DTI + Segura, reivindicarà la relació Benidorm amb la mar

L'Aula de la Mar de Benidorm donarà a conéixer la història marinera de la ciutat

03 novembre 2022
El Aula del Mar de Benidorm dará a conocer la historia marinera de la ciudad.

El pressupost d'este nou espai cultural i pedagògic ascendix a 655.154,50 euros.

Avancen amb bon ritme les obres de l'Aula de la Mar, un projecte que està convertint una parcel·la de l'Estat en un espai "cultural, històric i pedagògic per a donar a conéixer la història marinera de Benidorm, tradicions com la pesca d'almadrava, i també reivindicar el valor ambiental de la mar" ha explicat en la visita de hui l'alcalde de Benidorm Toni Pérez.

En una privilegiada ubicació en primera línia de la platja de Llevant, la futura Aula de la Mar és una de les actuacions més icòniques del Pla Benidorm DTI + Segura, que busca continuar impulsant el sector turístic de la ciutat des de la sostenibilitat.

"La nostra idea era fer un homenatge a la gran història que ens ha donat la mar, alçant en primera línia de platja un nou espai pedagògic i cultural," ha afegit l'alcalde Toni Pérez. "Per a esta obra imprescindible, apostem per una parcel·la oberta i diàfana que ve a alimentar l'esperit de Benidorm ampliant l'oferta cultural recuperant el passat i les tradicions marineres de la nostra ciutat però també el nostre present. Esta actuació del pla Benidorm DTI + Segura, que inclou un espai de projecció i una sala d'exposició, ens permetrà divulgar el valor ambiental de la mar i la història marinera de Benidorm." El pressupost d'este nou espai cultural i pedagògic ascendix a 655.154,50 euros.

L'innovador disseny de l'edifici es basa en tres volums diferenciats que albergaran la sala d'exposicions, un espai per a conferències amb sistema d'àudio incorporat i els lavabos. Per a la construcció, s'utilitzaran hexàgons de ceràmica no industrial, conjuminant l'arquitectura moderna amb un material tradicional i sostenible propi de Benidorm. L'espai frontal, amb un paviment únic que simula les ones de la mar, serà diàfan per a poder celebrar tota classe d'esdeveniments culturals i lúdics. En la construcció s'està respectant l'arbratge existent, que s'ampliarà amb noves plantacions en finalitzar l'obra.

Com en la resta d'actuacions emmarcades en el Pla Benidorm DTI + Segura, l'Aula de la Mar inclourà l'ús de les últimes tecnologies de la informació i la comunicació per a registrar informació de visitants i poder així continuar millorant l'oferta turística de la ciutat.

L'Aula de la Mar, com a recurs cultural, històric i pedagògic, contribuirà a la preservació del patrimoni cultural de Benidorm amb recursos connectats més accessibles i sostenibles, un dels objectius del Pla Benidorm DTI + Segura.

Entre eixes finalitats s'inclou l'ús de les TIC en la gestió turística, la millora de la restauració i del paisatge i la preservació i restauració del patrimoni natural.

El Pla Benidorm DTI + Segura és una estratègia municipal que va obtindre el reconeixement del Govern d'Espanya i la Generalitat Valenciana dins de la convocatòria ordinària del Pla de Sostenibilitat Turística per a Destins amb el propòsit de continuar avançant en una governança segura, sostenible i intel·ligent impulsant el sector turístic de Benidorm. Amb una inversió total de més de 2.950.000 €, el Pla contempla 19 actuacions agrupades en quatre eixos estratègics: actuacions en infraestructures i equipaments turístics per a millorar l'accessibilitat i la sostenibilitat, accions per a avançar en la gestió, planificació intel·ligent i la diversificació dels productes turístics, la transformació competitiva de la ciutat i mesures per a assegurar la seguretat higienicosanitària.

Audios relacionados
Corte voz 1 Toni Pérez
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 2 Toni Pérez
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 3 Toni Pérez
Audio file