EL TEMPS A BENIDORM ARA

11

08:42 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Uns 300 empresaris d'esdeveniments i responsables dels principals festivals i 'tiqueteres' del país se citaran en la ciutat del 28 de febrer al 2 de març

L'Associació de Promotors Musicals tria Benidorm per a la seua Assemblea Anual

02 febrer 2018
La Asociación de Promotores Musicales elige Benidorm para su Asamblea Anual

L'Associació de Promotors Musicals (APM) ha triat Benidorm per a realitzar la seua Assemblea Anual, que del 28 de febrer al 2 de març reunirà en la ciutat a uns 300 empresaris d'esdeveniments, als responsables dels principals festivals i 'tiqueteres' del país, propietaris de sales de concerts i teatres, així com 'bookers' internacionals del sector.

El regidor d'Esdeveniments, José Ramón González de Zárate, ha indicat que l'APM "ha posat a Benidorm en la seua agenda pel potencial que té la ciutat per a albergar grans esdeveniments musicals i culturals, per les seues instal·lacions públiques i privades, la seua gran planta hotelera, les seues comunicacions i el seu clima". En l'elecció també ha influït l'experiència que acumula la ciutat en la celebració de festivals com el Low o l'Iberia, i de grans concerts d'artistes nacionals i internacionals.

De Zárate ha assenyalat que esta Assemblea "és una oportunitat per a donar a conéixer el que Benidorm pot oferir per a la celebració d'esdeveniments d'este tipus que permeten atraure a un turisme jove que, en molts casos, coneixen la ciutat per primera vegada gràcies a estos festivals o concerts".

L'edil ha informat que la celebració d'esta Assemblea a Benidorm "tindrà un impacte econòmic directe i indirecte". Així, els assistents a l'Assemblea pernoctaran a Benidorm i aprofitaran la seua estada per a conéixer i visitar els recintes públics i privats de la ciutat que poden acollir esdeveniments musicals i culturals, com el Parc de l'Aigüera, la Plaça de Bous o la Ciutat Esportiva Guillermo Amor.

A més, i sobre la base del conveni que signaran en els pròxims dies l'Ajuntament i l'APM –i que ja s'ha aprovat en Junta de Govern Local- els assistents menjaran i soparan en restaurants de la ciutat i utilitzaran transports públics –taxis i autobusos- per als seus desplaçaments.

De Zárate ha avançat que l'acte inaugural de l'Assemblea serà el mateix 28 de febrer en el Saló d'Actes de l'Ajuntament. A l'acte està previst que assistisquen empresaris locals del sector turístic i també els vinculats a l'organització d'esdeveniments, i els principals agents encarregats de la promoció de la ciutat.

L'APM representa a les més de cinquanta principals empreses espanyoles de promoció de concerts i s'encarrega de més del 80% dels privats. Entre elles, estan Live Nation, Doctor Music, GTS Universal i RLM; així com els principals festivals de música, com el Low Festival, el Primavera Sound, Mad Cool i BBK.