EL TEMPS A BENIDORM ARA

28

22:51 PM

HORA BENIDORM

12ºC

Cel clar

O 5km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Se seguix l'operativa aplicada ja per a l'assessoria jurídica

El departament de Disseny es trasllada a l'edifici consistorial per a aprofitar sinergies amb altres àrees

02 febrer 2018
El departamento de Diseño se traslada al edificio consistorial para aprovechar sinergias con otras áreas

El dissenyador prestarà servei des de les dependències d'Enginyeria i l'administratiu reforçarà l'àrea d'Urbanisme.

El departament de Disseny municipal es traslladarà el pròxim mes de març a l'edifici consistorial per a facilitar la seua relació i treball amb diferents Regidories i aprofitar les sinergies amb altres àrees. Així ho ha anunciat el portaveu del govern local, José Ramón González de Zárate, que ha recordat que el departament de Disseny "forma part de la Regidoria d'Escena Urbana i, en conseqüència, té tot el sentit que se situe en la mateixa planta de l'Ajuntament en la qual es localitza esta àrea".

De Zárate ha assenyalat que amb este trasllat, que es va comunicar personalment al personal de Disseny, se seguix la mateixa política de centralització de recursos que s'està aplicat per a l'assessoria jurídica, ja que bona part dels lletrats de l'Ajuntament han començat a instal·lar-se en l'àrea de Secretaria, alliberant així dependències municipals externes que estaven ocupant.

El portaveu i regidor també d'Escena Urbana ha remarcat, per tant, "que el departament de Disseny seguirà funcionant i realitzant els treballs de cartelleria o disseny que se li encarreguen des de diferents Regidories, només que ho farà en una nova ubicació". Concretament, el dissenyador municipal s'instal·larà en l'àrea d'Enginyeria, "al costat dels delineants".

De Zárate ha recalcat que estes instal·lacions estan dotades amb "maquinària potent de disseny i impressió" que s'empra per a l'elaboració de plànols i que en molts casos és la mateixa que usa el departament de Disseny. En qualsevol cas, s'està realitzant un inventari de la maquinària existent en Disseny per a traslladar la que siga necessària a Enginyeria.

Pel que fa a l'administratiu adscrit a Disseny, este reforçarà l'àrea d'Urbanisme, en la qual existix una manca de personal. No obstant això, ha aclarit que les necessitats administratives de Disseny "no quedaran desateses perquè el personal d'esta categoria de l'àrea d'Enginyeria els donarà curs".

El portaveu ha indicat que este trasllat "a més de millorar l'eficàcia en el servici, també permetrà un estalvi, ja que les dependències que actualment ocupa el departament de Disseny deixaran de generar costos de llum, aigua i neteja"; i ha afegit que esta reubicació és possible "perquè disposem d'espai suficient en la quarta planta per a albergar al personal de Disseny".

Sobre açò últim, i davant les acusacions llançades pel grup municipal socialista, l'edil ha aclarit que el personal d'este departament s'ha reduït a dos persones per diversos motius "que gens tenen a vore amb un desmantellament encobert d'aquesta àrea". Així, un dels treballadors de Disseny "es va jubilar fa anys i el lloc no s'ha pogut ocupar" per les limitacions que arreplega la Llei en matèria de contractació; i un altre "va demanar el seu trasllat a un altre departament per motius personals". Quant al dissenyador extern que tenia contractat l'Ajuntament en l'anterior legislatura, De Zárate ha exposat que "la intenció d'este govern era mantenir-ho, però vam haver de prescindir dels seus servicis després que en el ple de pressupost de 2016, el mateix PSOE, juntament amb altres grups, aprovara una esmena per a eliminar la partida d''Estudis i Treballs Tècnics de Disseny'. Eixa partida suprimida, que estava dotada amb 12.000 euros, era la que sufragava esta contractació.