EL TEMPS A BENIDORM ARA

25

08:17 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Toni Pérez aposta per la "millora contínua" de la ciutat per a "tornar amb més força" quan es reprenga per complet l'activitat turística

L'alcalde destaca la "valentia" i "compromís" d'Hosbec durant la pandèmia

23 desembre 2020
L'alcalde destaca la "valentia" i "compromís" d'Hosbec durant la pandèmia...

L'alcalde de Benidorm, Toni Pérez, ha destacat hui "la valentia" de la patronal hotelera Hosbec durant els primers compassos de la pandèmia, així com "el seu compromís" amb la ciutat i la societat al llarg de tots estos mesos de crisi sanitària. Toni Pérez ha traslladat este missatge durant la tradicional trobada nadalenca d'Hosbec que enguany, a causa de la Covid-19, s'ha desenvolupat de manera telemàtica i en el qual han participat el secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer; el president de la patronal hotelera, Toni Mayor; i la secretària general de l'entitat, Nuria Montes. A més, el president de la Diputació Provincial d'Alacant, Carlos Mazón, ha transmés en un vídeo els seus millors desitjos per al sector turístic l'any que entra.

En la seua intervenció, l'alcalde s'ha referit a la decisió adoptada pels associats d'Hosbec el 15 de març de "tancar tots els establiments hotelers de la ciutat" per a tres dies després, avançant-se en més d'una setmana al tancament decretat en l'àmbit nacional. "La història ha demostrat que eixa decisió més enllà de ser la més valenta, perquè estava en joc el mateix patrimoni, tenia com a fonament protegir la vida", ha assenyalat Toni Pérez, qui ha agregat que en aquell moment "l'economia era secundària: calia protegir al teixit laboral, a la ciutat i a la destinació".

De cara al 2021, ha afirmat que "l'aspiració és tornar amb més força", i s'ha mostrat convençut que "quan tot això passe" i es reprenga per complet l'activitat turística "Benidorm tornarà a ser punta de llança" i "serà millor" perquè "compta amb un teixit productiu que sempre l'ha posat tot al servici del poble". Des de l'administració local, Toni Pérez ha assegurat que l'any vinent l'acció se centrarà "a continuar atenent les famílies i empreses de Benidorm", així com "la millora contínua de la ciutat", aspecte que contribuirà a la fortalesa de la destinació.

A esta trobada nadalenca celebrada en l'Invattur han assistit, entre altres, la gerent de la Fundació Visit Benidorm, Leire Bilbao; i els directors generals de Turisme i d'Intel·ligència Turística de la Comunitat Valenciana, Herick Campos i Mario Villar.

En el transcurs d'este, Hosbec ha presentat les propostes incloses en la seua Estratègia Valenciana de Recuperació, enfocada a "renàixer com un turisme més competitiu" i que pivota entorn de cinc eixos: sostenibilitat, transformació digital, infraestructures, reactivació dels mercats turístics i capital humà.