EL TEMPS A BENIDORM ARA

25

08:41 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Personal del Programa ECOVID ha repartit els primers distintius per a establiments adherits a la campanya

Hui s'ha desenvolupat el tercer lliurament de la targeta BenidormCard d'ajuda extraordinària a famílies

23 desembre 2020
Hui s'ha desenvolupat el tercer lliurament de la targeta BenidormCard d'ajuda extraordinària a famílies...

Els beneficiaris que encara no han recollit la seua BenidormCard poden fer-ho dilluns que ve en el Centre d'Informació Juvenil, de 8.30 a 14.30 hores.

Al llarg del dia de hui es desenvolupa la tercera jornada de lliurament de les targetes-moneder BenidormCard d'ajuda extraordinària a famílies de Benidorm que complirà un doble objectiu: satisfer en estes dates les necessitats a famílies i injectar liquiditat en els establiments de la ciutat.

Fins a les 14 hores de hui havien retirat la targeta BenidormCard, després d'identificar al titular de l'ajuda i facilitar-li la informació i les claus d'accés, 430 peronas, que sumades a les entregades en els dos dies anteriors -1.015 del dilluns i 712 del dimarts– que fan un total de 2.157 targetes fins eixe moment. Fins a les 17 hores seguix obert el dispositiu de lliurament.

La de hui també ha sigut una jornada on han estat operatius sis llocs de lliurament i un seté d'atenció personalitzada, al costat de la dotació de personal del Programa ECOVID i efectius de la Policia Local.

L'alcalde Toni Pérez ha destacat "el bon funcionament del dispositiu, que en tot moment ha complit amb els protocols de seguretat sanitària" i elogiat el "civisme i conducta dels beneficiaris que han acudit a retirar les targetes", assenyalant que aquells que encara no han pogut acudir a retirar-la en estes tres dates consignades, podran fer-ho dilluns que ve, dia 28, en el Centre d'Informació Juvenil de Benidorm (CIJB), en la plaça de Ses Majestats els Reis d'Espanya, a l'Ajuntament de Benidorm, de 8.30 a 14.30 hores.

Referent a això, qualsevol dubte pot ser atesa en el telèfon gratuït 900 701 322 de la Xarxa d'Ajuda Col·lectiva #RAC.

L'objectiu, va assenyalar l'alcalde, "és arribar a tots i cadascun dels beneficiaris de l'ajuda i no deixar a ningú arrere, més en estes dates".

En esta iniciativa, des d'este matí, personal del Programa ECOVID està fent arribar als establiments de la ciutat el cartell distintiu d'adhesió a la campanya BenidormCard. Jo consumisc a Benidorm. En ells, els beneficiaris de la targeta d'ajuda extraordinària a famílies afectades per la crisi generada per la Covid-19 podran efectuar les seues compres i pagaments.

Des de la Regidoria de Comerç es destaca que es poden efectuar les compres amb la targeta-moneder BenidormCard en tota mena d'establiments de Benidorm dotats amb datàfon.

El cartell és accessible i imprimible des de la web municipal, Regidoria de Comerç, secció , que es correspon amb l'enllaç https://benidorm.org/es/ayuntamiento/concejalias/comercio-e-industria/be...

La targeta-moneder BenidormCard està carregada amb 200 euros per a consumir en establiments de Benidorm des del dijous 24 de desembre fins al 20 de gener. Per a esta iniciativa l'Ajuntament ha disposat 600.000 euros que arribaran al sector productiu de la ciutat a través de les compres que les famílies realitzen en els comerços de Benidorm.

La 'BenidormCard' és una ajuda econòmica de caràcter extraordinari destinada a cobrir necessitats bàsiques en estes dates nadalenques, pal·liar situacions o estats de necessitat i protegir l'interés general de la ciutadania en redundar íntegrament el consum en el comerç local, perquè únicament és activa en datàfons d'establiments del terme municipal de Benidorm.