EL TEMPS A BENIDORM ARA

30

12:41 PM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Així es reflectix en l'Ordenança de Mobilitat, malgrat que la majoria de reclamacions de responsabilitat civil ho són per este motiu

L'Ajuntament recorda als titulars de guals que són ells els qui han de reparar els desperfectes en el seu tram de via pública

06 abril 2022
Vía Pública

Benidorm recalca els esforços que realitza el Consistori per a millorar l'accessibilitat i l'escena urbana de la ciutat.

L'Ajuntament de Benidorm, a través de la Regidoria de Mobilitat, ha recordat hui a les comunitats de veïns i propietaris de guals en la via pública que és la seua responsabilitat la reparació i arranjament dels desperfectes que es produïsquen en els trams de la via pública que corresponen al seu gual.

L'Ajuntament precisa que l'article 56 de l'Ordenança Municipal de Mobilitat, relatiu a la conservació de la vorera, establix que "els desperfectes ocasionats en voreres amb motiu de l'ús especial que comporta l'entrada i eixida de vehicles en ocasió del gual concedit, seran responsabilitat dels titulars".

El mateix article indica que els titulars "vindran obligats a la seua reparació a requeriment de l'Ajuntament i dins del termini que a este efecte s'atorgue" i afig que el seu incompliment "donarà lloc a l'execució forçosa en els termes regulats en la Llei de Règim Jurídic de les administracions públiques i del Procediment Administratiu Comú".

La crida realitzada per l'Ajuntament obeïx a "la gran quantitat de peticions per responsabilitat civil que rebem per este motiu" ha explicat el regidor de Mobilitat, José Ramón González de Zárate, que ha demanat als administradors de finques "que el comuniquen als veïns per a evitar que es produïsquen estes reclamacions que no podem atendre".

En aqueix sentit, l'edil ha detallat que davant qualsevol dubte poden dirigir-se a l'Àrea d'Enginyeria municipal "i allí els donaran les instruccions de com procedir i el material que han d'utilitzar". Un material que suporta millor el pas dels vehicles i evita els danys en l'entrada dels guals.

Igualment, González de Zárate ha subratllat que hi ha la "policia de Mobilitat que revisa les voreres i notifica a Enginyeria i a les finques particulars quan detecta alguna anomalia que ha de ser reparada".

El regidor també ha assenyalat que l'Ajuntament "està escometent nombroses actuacions de millora de l'accessibilitat i l'escena urbana. Quan s'actua en un carrer i ens trobem algun gual en mal estat el reparem". No obstant això, ha agregat que "hi ha carrers per les quals no passem i són els titulars dels guals el que han de reparar-los".

Audios relacionados
Corte voz 1 González de Zárate
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 2 González de Zárate
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 3 González de Zárate
Audio file