EL TEMPS A BENIDORM ARA

15

21:46 PM

HORA BENIDORM

19ºC

Cel clar

C 0km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

L'Ajuntament instal·la canviadors per a xiquets de bolquers en les dependències municipals

31 gener 2020
El Ayuntamiento instala cambiadores de bebe en las dependencias municipales

L'Ajuntament de Benidorm ha iniciat la instal·lació de canviadors per a xiquets de bolquers en edificis públics. La mesura respon a part d'una moció presentada per l'oposició en el Pressupost Municipal de 2019 i aprovada per la totalitat del ple.

La regidora de Recursos Humans i Igualtat, Ángela Zaragozí, ha assenyalat que els canviadors "estaran disposició dels usuaris" en els centres socials Tanit, José Llorca Linares, Jelena i La Torreta; també en les dependències de la Regidoria de Benestar Social, en els banys de recepció i cafeteria del Palau d'Esports l'Illa de Benidorm, en el bany adaptat de l'edifici de la UNED (Universitat Nacional d'Educació a Distància), i en l'edifici consistorial, en els servicis de dones i hòmens. "És una bona oportunitat –ha subratllat Zaragozí– per a aplicar mesures que permeten avançar en la igualtat de gènere perquè l'atenció als fills és responsabilitat de tots, pares i mares per igual".

Finalment, Zaragozí ha anunciat que des de la Regidoria de Recursos Humans es continuarà buscant noves ubicacions, la intenció de l'Ajuntament és "que hi haja canviadors en totes les dependències municipals".