EL TEMPS A BENIDORM ARA

23

04:34 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Entre el nou personal hi ha cinc agents de la Policia Local, tècnics de Joventut, educadors socials, una psicòloga i un agent d'Innovació

L'Ajuntament incorpora a la plantilla a 13 treballadors per a reforçar diferents servicis municipals

21 març 2024
El Ayuntamiento incorpora a la plantilla a 13 trabajadores para reforzar distintos servicios municipales

L'Ajuntament de Benidorm ha incorporat a tretze nous treballadors per a reforçar diferents serveis i departaments municipals en els quals existien places vacants o era necessària una ampliació de plantilla per al seu millor funcionament. La regidora de Recursos Humans, Ana Soliveres, ha presidit este dijous les preses de possessió i ha donat la benvinguda a tots estos treballadors, als quals ha convidat a "entregar-se en les seues noves tasques amb responsabilitat, com no tenim dubte que així serà".

En la borsa de nou personal figuren cinc agents que s'incorporaran de manera immediata a la plantilla de la Policia Local de Benidorm. D'ells, tres són funcionaris de carrera en altres ajuntaments i arriben en comissió de servei per a reforçar la plantilla policial durant els pròxims dos anys; un, a través d'una permuta de plaça i l'últim s'incorpora a la vacant d'una excedència, tal com ha traslladat l'edil de l'àrea.

Ana Soliveres ha destacat que estes incorporacions en la Policia Local "es produïxen pocs dies abans que comence la Setmana Santa i de cara a la temporada alta, la qual cosa a més d'ampliar la dotació de personal d'este cos, contribuirà a reforçar la presència policial als carrers durant estos dies i, amb ella, la seguretat ciutadana".

També han pres possessió este dijous dos educadors socials, un integrador social, tres tècnics de Joventut, una psicòloga i un agent local d'Innovació, tots ells per a cobrir llocs vacants en la plantilla en condició d'interins.

Finalment, la regidora de Recursos Humans ha recordat que el Consistori té en marxa altres processos selectius per a continuar incorporant personal, de la manera més àgil possible, en diferents llocs on hi ha vacants. "L'objectiu és anar a poc a poc reforçant tots els departaments municipals, segons les necessitats de cada moment i seguint els processos que ens marca la legislació", ha conclòs l'edil.