EL TEMPS A BENIDORM ARA

06

19:09 PM

HORA BENIDORM

24ºC

Cel clar

NE 15km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

El pressupost per a l'execució del projecte, finançat amb fons FEDER i emmarcat en l'EDUSI, ascendix a 1.052.591 euros

L'Ajuntament de Benidorm aprova el projecte de millora de la mobilitat de la zona sud de l'Avinguda Jaume I

18 gener 2022
Edusi

L'Ajuntament de Benidorm, a través de la Junta de Govern Local, ha aprovat la primera fase del projecte de Millora de Mobilitat Per als vianants i Accessibilitat de la zona sud de l'Avinguda Jaume I. El projecte d'obra, redactat per l'Enginyeria Municipal de Millora de la Mobilitat Per als vianants i Accessibilitat, afavorix una mobilitat més segura, sostenible i accessible.

Estes obres transformaran les voreres en carrers de plataforma única on tindrà preferència el ciutadà enfront del vehicle, millorant així l'accessibilitat física de la zona sud de l'Avinguda Jaume I. El projecte aprovat també inclou actuacions de millora de la xarxa d'aigua potable, així com la instal·lació de conductes per a serveis municipals i fibra òptica.

Les obres afectaran la zona sud de Jaume I, que abasta des de la confluència de l'avinguda de l'Aigüera i els carrers de Sant Ramón i Santa Cristina fins a l'encreuament de l'avinguda de Los Limones amb el carrer de Tomás Ortuño i el Carrer Profund.

El projecte d'obra està emmarcat en les línies estratègiques de l'Estratègia DUSI de Benidorm (Estratègia de Desenvolupament Urbà Sostenible), en concret en la Línia d'Actuació 03 (LA03) que busca "millorar la mobilitat en l'àrea i general de Benidorm, potenciant la mobilitat sostenible amb mitjans blans." Les actuacions sobre la zona sud de l'avinguda Jaume I responen al segon objectiu estratègic, que busca impulsar la mobilitat urbana sostenible fomentant el desplaçament per als vianants entre altres mesures.

El projecte de millora de la mobilitat, inclòs en l'EDUSI, compta amb una subvenció del 50% de la Unió Europea i té un pressupost d'execució de més d'un milió d'euros. El termini d'execució d'este projecte, que ara entra en fase de licitació, és d'onze mesos.

"Farem una plataforma única en esta zona i treballarem en l'accessibilitat" explica José Ramón González de Zárate, regidor de Mobilitat i Espai Públic. L'edil afig que "també es posarà molt arbratge i s'arreglaran les dos places d'esta zona, la Plaça de l'Infant i la Plaça de Neptú."

Edusi
Audios relacionados
Corte voz 1 González de Zárate
Audio file