EL TEMPS A BENIDORM ARA

19

06:44 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Només una sol·licitud ha sigut denegada, per haver sigut beneficiària en la primera convocatòria

Benidorm aprova la primera remesa de la segona convocatòria d'ajudes al sector de l'allotjament per valor de 115.230 euros

18 gener 2022
Alcaldía

L'alcalde reitera "la ferma voluntat de l'Ajuntament de continuar ajudant a pal·liar els efectes de la crisi econòmica derivada de la pandèmia

La Junta de Govern Local (JGL) de l'Ajuntament de Benidorm va aprovar ahir el pagament de 115.230 euros corresponents a la primera remesa de la segona convocatòria d'ajudes a les activitats d'allotjament turístic de la ciutat destinades a fer front als efectes originats per la crisi econòmica de la Covid-19.

L'aprovació es produïx després que la Comissió Tècnica de Valoració, reunida el passat 12 de gener, analitzara totes les propostes rebudes.

A la vista de la documentació presentada i segons els criteris de les bases, la comissió tècnica va proposar aprovar cinc de les sis propostes rebudes, per valor de 115.230 euros. L'única sol·licitud denegada ho va ser per haver sigut beneficiària de l'ajuda en la primera convocatòria.

La quantia destinada per l'Ajuntament en esta segona convocatòria ascendix a 450.000 euros, segons consta en les bases que van ser aprovades al juny de l'any passat i publicades en el BOP el passat 31 de desembre.

La quantitat aprovada ahir se suma als 1,8 milions d'euros que van ser concedits en la primera convocatòria d'estes ajudes, de les quals es van beneficiar quasi 160 empreses del sector.

L'alcalde Toni Pérez ha recalcat que l'Ajuntament "sempre ha secundat i ha estat prop del teixit productiu i de les famílies de Benidorm a través de les ajudes enfocades a pal·liar els efectes d'esta crisi. Esta és una mostra més de la nostra ferma voluntat de continuar contribuint a millorar la qualitat de vida dels nostres veïns".

Pérez ha recordat que les empreses del sector de l'allotjament optaven a ajudes "que oscil·len entre els 1.000 i 90.000 euros en funció de la categoria i nombre d'habitacions o apartaments de l'establiment". El que es perseguix, ha afegit, és "compensar el cessament temporal de la seua activitat o la reducció dràstica de la mateixa derivada de la pandèmia que ha afectat molt durament a este sector clau en la generació d'ocupació en destinacions turístiques com el nostre".

Audios relacionados
Corte voz 1 Toni Pérez
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 2 Toni Pérez
Audio file