EL TEMPS A BENIDORM ARA

02

13:54 PM

HORA BENIDORM

22ºC

Cel clar

C 0km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

El personal s'ha incorporat hui als seus llocs i prestarà servei en centres socials, extensions administratives, la brigada municipal i altres dependències

L'Ajuntament contracta durant un any a 28 persones desocupades amb els programes Empuju i Explus

01 agost 2022
El Ayuntamiento contrata durante un año a 28 personas desempleadas con los programas Empuju y Explus

Tots dos plans compten amb el suport de Labora i cobrixen tots els segments d'edat.

Hui s'han incorporat als seus llocs les 28 persones desocupades contractades durant un any per l'Ajuntament de Benidorm dins dels programes d'ocupació Empuju i Explus, amb els quals es cobrixen tots els segments d'edat i que compten amb finançament europeu.

L'alcalde, Toni Pérez, al costat de les edils d'Ocupació i Recursos Humans, Mónica Gómez i Ángela Zaragozí, ha donat la benvinguda a este personal que, en funció dels casos, prestarà servici en centres socials, extensions administratives, àrea d'Esports, altres dependències municipals i brigada de Servicis Tècnics.

Toni Pérez ha recordat que 13 de les persones contractades són menors de trenta anys i s'adscriuen al programa Empuju. D'elles, set realitzaran funcions d'empleats de l'àrea d'atenció al client i altres sis prestaran servei com a mantenidors d'edificis. Així mateix, en el marc del programa *xplus, per a majors de trenta anys, set persones han sigut contractades com a auxiliars d'informació i huit com a mantenidors d'edificis.

Per al desenvolupament de tots dos programes, l'Ajuntament compta amb el suport econòmic de LABORA, que aporta 227.880 euros a l'Explus i 194.487,59 euros per a l'Empuju. Estos recursos arriben des del Fons Social Europeu, en el marc del Programa Operatiu 2014-2020 de la Comunitat Valenciana. L'aportació global de l'Ajuntament, al seu torn, ascendix a 241.283,09 euros.

L'alcalde ha assenyalat que "encara que en estos moments Benidorm presenta les xifres de desocupació més baixes des de 2008, des de l'Ajuntament continuem impulsant plans d'ocupació que afavorisca la inserció al mercat laboral de persones que es troben parades, convençuts que la millor política social d'ajuda a les famílies és, justament, la promoció de l'ocupació".