EL TEMPS A BENIDORM ARA

03

22:34 PM

HORA BENIDORM

12ºC

Núvols alts

O 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

L'esdeveniment, que preveu més de 500 persones per jornada, serà els dies 6, 7, 27 i 28 des de les 19.00 fins a la una de la matinada

Joventut organitza a l'agost una nova edició del 'Gaming Benidorm Fest'

01 agost 2022
Gaming Benidorm Fest.

La Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Benidorm, com ha sigut habitual els últims anys, tornarà a organitzar este mes d'agost una nova edició del 'Gaming Benidorm Fest', un esdeveniment de cap de setmana de videoconsoles que preveu reunir més de 500 persones cada jornada.

L'esdeveniment se celebrarà els dies 6, 7, 27 i 28 d'este mes en l'exterior del Centre d'Informació Juvenil, en la plaça de SS MM Els Reis d'Espanya, on s'instal·laran nombroses videoconsoles amb una gran varietat de videojocs enfocats a un públic de moltes i diferents edats.

L'horari establit per a cada jornada anirà des de les 19 hores fins a la una de la matinada sense interrupció i podran gaudir de les màquines de manera gratuïta tots els joves que ho desitgen.

En concret, la Regidoria disposarà per a l'esdeveniment de set llocs complets de PS4 PRO, tres llocs complets XBOX, ulleres VR, un simulador de conducció i Game Pass Ultimate. Els participants podran trobar en el 'Gaming Benidorm Fest' jocs com a FIFA, Brawl Stars, Fortnite, Just Dance, Clash Royale, Lips, Forza 4, Tenis, Call of Duty i molts més. Els monitors controlaran i organitzaran el desenvolupament de l'esdeveniment.

A més es realitzaran campionats amb premis per als guanyadors i sortejos entre els participants. També s'oferirà una conferència amb el títol 'Creadors de contingut, aprén amb els millors'.