EL TEMPS A BENIDORM ARA

24

17:13 PM

HORA BENIDORM

19ºC

Núvols alts

SO 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Escocells, papereres, bancs, rajoles, neteja: xicotets problemes que, per ser-ho, no són menys importants

L'Ajuntament atén les peticions de col·lectius veïnals

11 setembre 2019
El Ayuntamiento atiende las peticiones de colectivos vecinales

La regidora de Participació Ciutadana, Ana Pellicer, ha realitzat balanç de les últimes actuacions dutes a terme pels Servicis Tècnics Municipals arran de peticions realitzades per col·lectius veïnals. Tots els dijous, l'edil, al costat del responsable d'Obres i Neteja Viària, José Ramón González de Zárate, tècnics de l'Ajuntament i de les empreses concessionàries, es reunixen amb les associacions de veïns per a tractar la problemàtica específica de cadascun dels barris de Benidorm.

"Les visites estan donant molt bons resultats", ha dit Pellicer. "No fa quinze dies, els veïns d'Infant-l'Aigüera ens van sol·licitar una distribució més racional del mobiliari urbà en Tomás Ortuño i aqueix mateix dia es va executar". En este barri quedava pendent l'arranjament dels escocells dels carrers Pino i Arcos i "hui mateix ha finalitzat els treballs la Brigada Municipal".

Des de l'associació de veïns de Glorieta del Carrasco es varen sol·licitar més papereres, l'arranjament de rajoles, la redistribució de bancs i jardineres i la neteja de pintades. Hui, Pellicer ha informat "que ja s'han realitzat les actuacions". I també en Els Tolls, on la setmana passada es va sol·licitar de l'Ajuntament la instal·lació de més papereres i bancs al carrer que ja, confirma la regidora, "han sigut col·locats pels servicis municipals".

"A vegades —ha subratllat Pellicer— ens centrem en les grans obres, els grans projectes que a poc a poc van configurant una ciutat. Continuarem treballant en això però és la solució d'eixos xicotets problemes —ha matisat—, que per ser xicotets no són menys importants, el que ens mou a reunir-nos cada setmana amb veïns i associacions".