EL TEMPS A BENIDORM ARA

07

23:04 PM

HORA BENIDORM

9ºC

Núvols alts

N 20km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Esports estrena sistema de reserva i inscripcions per a les instal·lacions esportives

L'Ajuntament activa la plataforma de cita per a tràmits del Padró

07 setembre 2020
El Ayuntamiento activa la plataforma de cita previa para trámites del Padrón

El dimarts dia 8 estarà activa la plataforma de Cita per a la realització de tràmits relatius al Padró a través de la que es podrà sol·licitar torn presencial en les oficines de l'Ajuntament de Benidorm i en les extensions administratives municipals dels Tolls-Salt de l'Aigua, La Cala i el Racó de l'Oix.

L'EAM de Foietes-Colònia Madrid seguirà, de moment, amb cites a través del telèfon 012 de la Generalitat Valenciana.

Així, des de les zero hores del dimarts 8 de setembre a través d'este nou servici es podran tramitar les sol·licituds de cita per al Padró a través de la web municipal (www.benidorm.org).

La mecànica és senzilla. S'haurà de desplegar la pàgina fins al requadre de Cita, on haurà de clicar l'interessat. Se li desplegarà llavors una finestra indicant-li les tres operacions de Padró disponibles: certificat, moviment o volant.

Segons el document que es necessite, l'usuari clicarà en ell i s'obrirà una nova pantalla assenyalant-li requadres de les extensions administratives –Els Tolls-Salt de l'Aigua, La Cala i el Racó de l'Oix– i de les oficines centrals de l'Ajuntament de Benidorm.

Clicant en el centre administratiu triat, s'obrirà una nova finestra de cites horàries, podent seleccionar per dies i hores; en verd, les disponibles.

Una vegada seleccionada la data i l'hora es desplega una nova pantalla en la qual l'interessat ha d'indicar el seu nom, telèfon mòbil i e.-mail, remetent-se la sol·licitud des del botó 'confirmar'.

Tot seguit, en la pantalla se li indicarà si la cita s'ha realitzat correctament, apareixent les dades de nom, data i hora, lloc, servei i un localitzador, imprescindible per a poder realitzar la personació en l'oficina el dia i l'hora indicada.

Si l'agenda requerira validació per a confirmar la cita, en el pas previ se li remetria un correu electrònic amb un codi que haurà d'inserir-se, de requerir-se per a confirmar la cita.

Nou sistema de reserves i inscripcions d'Esports

També a partir de demà, la Regidoria d'Esports posa en marxa un nou sistema de reserves i inscripcions per a l'ús de les seues instal·lacions esportives, a través de l'enllaç https://deportesbenidorm.deporsite.net/. A este sistema es pot accedir a més a través de la web municipal www.benidorm.org accedint a la Regidoria d'Esports i des d'ací a l'apartat de 'Reserves i Inscripcions'. Els usuaris que ja estaven donats d'alta en l'anterior sistema, haurà d'accedir amb el seu número d'usuari (DNI amb lletra) i contrasenya (DNI sense lletra). La resta d'usuaris haurà prèviament de donar-se d'alta per a poder tramitar la seua reserva.