EL TEMPS A BENIDORM ARA

19

09:13 AM

HORA BENIDORM

17ºC

Núvol

S 15km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

5%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

L'administració local, que controlarà el compliment d'estos límits, recorda que s'està en un estadi inicial de desescalada i apel·la a la responsabilitat

L'Ajuntament acorda amb Abreca, Cobreca i Ociobal que el nivell sonor de les terrasses es limite a una ambientació musical

13 maig 2020
El Ayuntamiento acuerda con Abreca, Cobreca y Ociobal que el nivel sonoro de las terrazas se limite a una ambientación musical

Una vegada acordat l'horari d'obertura de les terrasses de bars, restaurants i cafeteries durant la 1a fase de la desescalada, l'Ajuntament de Benidorm ha abordat ara l'activitat de les mateixes prestant especial atenció als nivells acústics. El regidor de Seguretat Ciutadana i Comerç, Lorenzo Martínez, ha explicat que "després de diverses reunions amb Abreca, Cobreca i Ociobal hem establit uns nivells de soroll permesos a les terrasses durant el seu horari d'obertura, que recordem que és fins a les 23.00 hores".

Així, i amb l'acord de totes dos associacions, s'ha establit que "amb caràcter general el nivell acústic permés siga l'equivalent a una ambientació musical".

El regidor de Seguretat Ciutadana i Comerç ha recordat que "estem en un estadi inicial de la desescalada en el qual han de prevaldre per damunt de tot la prudència i la responsabilitat de tots: de l'administració, dels empresaris i dels clients". "La pandèmia no s'ha superat i per això són tan necessàries la prudència i la responsabilitat, i també complir amb les mesures preventives", ha recalcat.

Martínez ha assenyalat que "la Policia Local, igual que fa durant tot l'any, controlarà les emissions sonores de les terrasses i que es complisquen els límits acordats". Esta tasca se suma a la que també s'està desenvolupant de la mà dels inspectors municipals de Comerç per a "comprovar que els establiments que han représ l'activitat estan aplicant les mesures d'higiene i seguretat establides per l'Autoritat sanitària".

Unes mesures que en el cas de les terrasses dels establiments hostalers passen per aforaments del 50% i per guardar la distància de dos metres en la distribució de les taules i cadires. A més, en les taules no pot haver-hi elements d'ús compartit com a torcaboquers, cartes o setrills.