EL TEMPS A BENIDORM ARA

25

07:54 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Tan presencialment com telemàticament, el fòrum se centrarà en els ODS de l'Agenda 2030, la seguretat sanitària i el turisme

La vintena edició del Fòrum Internacional de Turisme de Benidorm se celebrarà els dies 2 i 3 de desembre

18 novembre 2020
La vintena edició del Fòrum Internacional de Turisme de Benidorm se celebrarà els dies 2 i 3 de desembre...

A tretze dies de la celebració de la vintena edició del Fòrum Internacional de Turisme de Benidorm, l'alcalde Toni Pérez, juntament amb el director de la càtedra Pedro Zaragoza Orts, ha confirmat la celebració del mateix els dies 2 i 3 de desembre i destacat la inscripció de dos-cents participants.

L'alcalde va qualificar el Fòrum Internacional de Turisme com "l'esdeveniment més important per a la formació, difusió i posicionament d'una ciutat que és líder en el turisme".

Va destacar Toni Pérez la implicació de la Càtedra i el seu director, el professor Armando Ortuño, en un fòrum "que en 2020 complix les seues vint edicions", assenyalant que "en esta ocasió ha tocat reinventar-nos i adaptar-nos a les circumstàncies d'un escenari post Covid, donant-nos suport en la component telemàtica perquè la situació no siga una trava".

Conéixer el que s'està fent en estos moments en el món del turisme és l'essència del fòrum i l'eix fonamental, va explicar l'alcalde, "és l'Agenda 2030 i els Objectius de Desenvolupament Sostenible amb la seua vinculació amb el turisme, perseguint un futur millor per a tots".

El XX FITB centrarà les seues anàlisis en els ODS relatius a la revitalització d'aliances per al desenvolupament sostenible, la gestió més eficaç de l'aigua, l'ús i les aplicacions de l'energia no contaminant i la necessària acció pel clima, "sempre amb el matís de la seguretat sanitària com a nou valor en alça", va recalcar l'alcalde.

Toni Pérez va ressenyar especialment el ODS 17 –aliances per a aconseguir els objectius– i ho va vincular amb la labor de la Càtedra 'Pedro Zaragoza Orts' assenyalant que és això, precisament, el que representa la Càtedra: "una gran aliança del sector i la indústria del Turisme amb l'Acadèmia i les Administracions per a aconseguir anàlisis objectives i escalables", ressenyant que d'este fòrum sempre ixen "accions fonamentals per a mantindre el lideratge d'una destinació com Benidorm, amb vocació de ser reproduïbles i aplicables en altres destinacions".

Les inscripcions al fòrum poden formalitzar-se en la pàgina web del XX Fòrum Internacional de Turisme de Benidorm https://fitbenidorm.com