EL TEMPS A BENIDORM ARA

25

08:31 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Les persones que vulguen participar han de remetre un correu electrònic a biblioteca@benidorm.org perquè se'ls facilite accés a la videoconferència

Benidorm commemora este divendres el 'Dia dels Lletres Valencianes' amb una lectura virtual del Tirant lo Blanc

18 novembre 2020
Benidorm commemora este divendres el 'Dia dels Lletres Valencianes' amb una lectura virtual del Tirant lo Blanc...

Benidorm commemora este divendres, 20 de novembre, el 'Dia dels Lletres Valencianes' amb una lectura virtual i ininterrompuda del Tirant lo Blanc, obra de Joanot Martorell considerada tot un referent del gènere de cavalleries i de la primera edició del qual es complixen cinc-cents trenta anys. Una lectura pública virtual que "es farà a través de la plataforma de videoconferència Zoom, que està oberta a tota la població i que posteriorment s'emetrà a través de les xarxes socials de l'Ajuntament", segons ha explicat hui la regidora de Patrimoni Històric i Cultural, Ana Pellicer.

L'edil ha indicat que "a causa de la situació excepcional motivada per la Covid-19, i com ja vam fer amb motiu de la celebració del 'Dia Internacional del Llibre' el mes d'abril passat, vam recórrer a la tecnologia per a commemorar esta efemèride, facilitant així que la població participe de manera activa en esta lectura virtual utilitzant els seus propis dispositius".

A fi d'organitzar esta lectura pública, les persones interessades a sumar-se a la mateixa hauran de comunicar-ho prèviament via email al correu electrònic biblioteca@benidorm.org, indicant el seu nom i contacte. Abans de l'inici de la lectura rebran un enllaç que els donarà accés a la videoconferència, que començarà a les 10.30 hores.