EL TEMPS A BENIDORM ARA

25

13:16 PM

HORA BENIDORM

19ºC

Poc núvol

C 0km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

L'Ajuntament destina 120.000 euros a esta nova línia d'ajudes, a la qual podran accedir els autònoms que van cessar la seua activitat o van reduir la seua facturació per damunt del 40%

Benidorm convoca ajudes per a pal·liar els efectes de la Covid-19 en el sector del taxi

18 novembre 2020
Benidorm convoca ajudes per a pal·liar els efectes de la Covid-19 en el sector del taxi...

L'ajuda es tramitarà telemàticament i serà de 350 euros per beneficiari.

La Junta de Govern Local (JGL) ha aprovat hui una nova línia d'ajudes per a fer front als efectes que la Covid-19 ha provocat sobre el teixit productiu de Benidorm. Esta nova línia està dirigida "a fer costat al sector del taxi, i més concretament als autònoms titulars de llicències de taxi o VTC amb domicili social a Benidorm", segons ha informat l'alcalde, Toni Pérez.

Toni Pérez ha indicat que "igual que hem fet recentment amb el comerç local, convoquem ara estes ajudes per a contribuir, en la mesura de les possibilitats, a la recuperació i manteniment de l'activitat de transport de persones amb autotaxi i de l'ocupació que genera, injectant liquiditat en un sector que s'ha vist clarament afectat per les conseqüències d'esta crisi sanitària". De fet, "el del transport públic és un dels sectors més danyats en l'àmbit nacional".

L'Ajuntament destinarà 120.000 euros a esta línia d'ajudes, de les quals podran beneficiar-se els autònoms del taxi amb domicili fiscal a Benidorm que van haver de cessar la seua activitat a conseqüència de l'estat d'alarma, o que entre el 14 de març i el 19 d'abril van veure reduïda la seua facturació almenys en un 40% respecte als sis mesos anteriors. En cas que el sol·licitant no porte d'alta els sis mesos naturals exigits per a acreditar la reducció d'ingressos, la valoració tindrà en compte el període real d'activitat. No podran accedir a estes ajudes els qui van obtindre en 2019 un rendiment net per damunt dels 50.000 euros.

L'alcalde ha indicat que "els sol·licitants que reunisquen els requisits establits en les bases aprovades hui rebran una ajuda de 350 euros". Toni Pérez ha recordat que estes bases hauran de publicar-se ara en el Butlletí Oficial de la Província (BOP), i posteriorment s'obrirà el termini de sol·licitud.

Igual que la resta d'ajudes orientades al teixit productiu, la sol·licitud es tramitarà telemàticament a través de la Seu Electrònica (https://sede.benidorm.org/) a partir de l'endemà a la seua publicació en el BOP. Una vegada obert, el termini de sol·licitud es prolongarà durant deu dies hàbils.

L'alcalde ha assenyalat que "estes ajudes al sector del taxi són les primeres d'una nova onada d'ajudes de diferent índole que gestionarem abans que finalitze l'any, tal com avancem la setmana passada". A esta línia d'actuació, se sumen altres mesures econòmiques com les ja anunciades: suspensió del cobrament la taxa per la instal·lació de taules i cadires durant tot el 2021; la congelació dels impostos municipals, taxes i preus públics; i la renúncia dels càrrecs públics i personal eventual a la pujada salarial autoritzada pel Govern d'Espanya.