EL TEMPS A BENIDORM ARA

25

08:38 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

La VIII Sant Silvestre de Benidorm tanca el calendari esportiu de carreres populars

22 desembre 2017
La VIII San Silvestre de Benidorm cierra el calendario deportivo de carreras populares

Este pròxim diumenge 31 de desembre se celebra a Benidorm la huitena edició de la Sant Silvestre, tradicional carrera popular que tanca el calendari esportiu de proves de running i que s'ha convertit en una cita obligada per a moltíssims esportistes que aprofiten l'ocasió per a celebrar la Nit de cap d'any en la capital del turisme.

La carrera donarà inici a les 10.00 hores donant-se l'eixida des de l'avinguda Europa per a recórrer a continuació l'avinguda de Madrid (Platja de Llevant), carrer Castelló i avinguda Mediterrani en la qual estarà situada la meta.

Hi ha establides tres modalitats per a poder participar. Carrera familiar de 2 km, sense cronometrar i on poden participar conjuntament xiquets i adults. Carreres infantils per a tots els més joves que desitgen participar i finalment hi haurà una prova cronometrada de 4 km en la qual podran participar tots els esportistes inscrits.

Com a novetat en esta edició, els participants també podran córrer al costat de la seua mascota, entrant en el concurs de millor disfressa nadalenca.

La carrera també serà solidària, ja que hi haurà una recollida d'aliments no peribles i joguets que es lliurarà amb posterioritat a Càritas per als més necessitats.

L'organització estima que hi haurà més de 400 corredors, entre xiquets i adults, donades les últimes xifres de participació en passades edicions.

Les inscripcions estaran obertes fins al pròxim 29 de desembre, via online, o bé fins mitja hora abans de la prova in situ. El preu de la inscripció oscil•la entre els 3 i 7 euros, depenent la modalitat.