EL TEMPS A BENIDORM ARA

25

08:32 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Les semifinals del torneig, que es disputa en la modalitat d'Escala i Corda, seran els dies 24 i 26 de desembre, mentre que la final es jugarà el 31 de desembre

El Trinquet Marina Baixa acull la XXVIII edició del Trofeu de Nadal Trinquet de Benidorm, memorial Vicente Pérez Devesa

22 desembre 2017
El Trinquet Marina Baixa acoge la XXVIII edición del ‘Trofeu de Nadal Trinquet de Benidorm, memorial Vicente Pérez Devesa’

Este diumenge 24 de desembre comença a disputar-se en el Trinquet Marina Baixa de Benidorm la XXVIII edició del Trofeu de Nadal Trinquet de Benidorm, Memorial Vicente Pérez Devesa, impulsat per la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Benidorm i que ha sigut presentat pel regidor d'Esports, Arturo Cabrillo.

Este torneig professional, que es disputa en la modalitat d'Escala i Corda, reunirà en la nostra ciutat a les principals figures del circuit valencià de pilota, incloent-hi al jugador local Rodrigo Sebastià (Pere Roc II), que recentment s'ha proclamat campió del món amb la selecció valenciana a Colòmbia.

La primera partida es disputarà este diumenge a partir de les 11.30 hores que enfrontarà a Miguel, Héctor i Prens II contra Giner, Jesús i Monrabal.

El dimarts 26 de desembre, a les 18.30 hores, es jugarà la segona semifinal, que enfrontarà a Puchol II i Pere contra Pere Roc II i Santi.

La gran final se celebrarà el diumenge 31 de desembre a les 11.30 hores, també en el Trinquet Marina Baixa. Tant el jugador local Pere Roc II, com el president del Club de Pilota de Benidorm, Toni Calvo, han fet una crida per a gaudir del torneig, que reunirà als millors professionals del moment i que lliurarà un premi de 700 euros a l'equip vencedor.