EL TEMPS A BENIDORM ARA

25

12:16 PM

HORA BENIDORM

19ºC

Poc núvol

C 0km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

En el tram més pròxim a la Garita ja s'estan col·locant les primeres llosetes, mentre que al carrer Escoles s'ultima la instal·lació de canonades

Comença la pavimentació de Tomás Ortuño després de finalitzar pràcticament les obres en el subsòl

22 desembre 2017
Empieza la pavimentación de Tomás Ortuño tras finalizar prácticamente las obras en el subsuelo

Tres setmanes després d'iniciar-se les obres de conversió en zona de vianants d'un nou tram del carrer Tomás Ortuño, pràcticament han finalitzat els treballs en el subsòl, per la qual cosa ja s'està col·locant la nova pavimentació en el tram més pròxim al carrer La Garita.

Així han pogut comprovar-ho avui l'alcalde, Toni Pérez, i el regidor d'Obres, José Ramón González de Zárate, que han constatat a peu de carrer l'avanç de les obres de conversió en zona de vianants. Una conversió en zona de vianants que arribarà fins a l'encreuament amb el carrer Llimons, que deixarà també lliure de trànsit el carrer Sant Antoni, i que millorarà l'escena urbana i la xarxa d'aigua de tota la zona.

Pérez ha incidit que l'actuació en el subsòl és "fonamental" per a "evitar els importants volums d'aigua que corrien per este tram de Tomás Ortuño en cada episodi de pluges" i per a millorar la xarxa d'aigua potable clavegueram. Concretament s'han reestructurat totes les canalitzacions d'esta xarxa i s'ha instal·lat un col·lector de recollida d'aigües amb el qual "pràcticament garantim que el carrer Tomás Ortuño quede a resguard de les habituals inundacions", llevat que siguen es registren pluges de molta intensitat.

Aprofitant estos treballs en el subsòl vinculats a la xarxa hídrica també s'han implantat o millorat els serveis de telecomunicacions i electricitat. Uns treballs que són ara apreciables al carrer Escoles.

Les obres de conversió en zona de vianants d'este nou tram de Tomás Ortuño tenen un cost de prop de 730.000 euros. No obstant això, i gràcies a la millora de 29,51% proposta per l'empresa adjudicatària, la inversió real serà d'uns 200.000 euros més; quantitat que permetrà actuar també en altres carrers perifèrics com Apol·lo XI, Carrasco, Maravall, Marqués de Comillas, Sant Josep Artesà, Urà o Mart a més d'en Sant Antoni i Escoles.