EL TEMPS A BENIDORM ARA

28

07:43 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Tindrà lloc el diumenge a l'auditori del Centre Cultural com a colofó a tota una setmana d'actes

La Societat Musical L'Illa celebra amb un gran concert en el Centre Cultural el seu XXV aniversari

22 novembre 2022
La Societat Musical L’Illa celebra con un gran concierto en el Centro Cultural su XXV aniversario.

La Societat Musical l'Illa de Benidorm celebra esta setmana el seu XXV aniversari amb una programació que finalitzarà el diumenge en el Centre Cultural amb un concert en honor a Santa Cecília.

La programació ha sigut presentada hui en roda de premsa pel regidor de Cultura, Jaime Jesús Pérez, qui ha estat acompanyat per la secretària de la Societat, Sofía Rubio, i el membre de la gestora, Conrado Jimena.

La Societat Musical l'Illa de Benidorm es va crear el 17 de setembre de 1997 i en l'actualitat la integren uns 60 músics i més de 250 socis, amb una banda jove però amb músics de gran experiència arribats de diverses agrupacions. L'Illa ha realitzat concerts a la Comunitat Valenciana i altres territoris del país, a més d'haver actuat a Portugal i Itàlia portant amb orgull el nom de la ciutat.

Els actes del XXV aniversari van començar diumenge passat amb el concert en la sala d'actes de l'Ajuntament de la Romàntica del Saladar i continuen hui amb una missa en honor a Santa Cecília a l'església del Bon Pastor a les 19.30 hores. Després de la cerimònia es descobrirà una placa al carrer Sant Andreu que recorda la data de fundació de la Societat Musical el 1997.

El següent acte tindrà lloc el divendres amb la conferència 'El Tirant lo Blanch fet Música' a les 19.30 hores en el Centre Cultural. El dissabte se celebrarà una altra conferència sota el títol 'Dones, Música i Ciència', a les 19 hores també en el Centre Cultural.

El concert del diumenge 27 de novembre posarà el punt final a la programació.

Este concert extraordinari en honor a Santa Cecília serà a les 11 del matí en el Centre Cultural i serà dirigit per Felipe Juan Lanuza en el qual s'interpretaran "obres molt significatives per a la història de la Societat" segons ha assenyalat la secretària d'esta, Sofía Rubio.

El programa d'este concert s'iniciarà amb el pasdoble 'Gloria al trabajo' de Jaime Teixidor. Continuarà amb la suite per a banda 'Ball de Lletres' de Ximo Cano, la suite per a banda de Hidas Frigyes, el pasdoble 'Andrés contrabandista' d'Óscar Navarro, la suite descriptiva 'El sorior y la orden de Uclés' de Teodoro Aparicio i finalitzarà amb la suite simfònica 'Alejandro Magno' de Miquel Morales.

El regidor de Cultura, Jaime Jesús Pérez, ha convidat "a veïns i turistes a tots estos actes programats, especialment al concert del diumenge en el Centre Cultural, amb el qual les tres bandes de Benidorm hauran actuat ja a l'auditori d'este".

Audios relacionados
Corte voz 1 Jaime Jesús Pérez
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 2 Sofía Rubio
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 3 Sofía Rubio
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 4 Conrado Jimena
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 5 Jaime Jesús Pérez
Audio file