EL TEMPS A BENIDORM ARA

30

17:57 PM

HORA BENIDORM

25ºC

Cel clar

SO 5km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

La funció serà la d'informar, assessorar, detectar i atendre possibles casos de violència de gènere

Benidorm inaugura un nou punt violeta a la Biblioteca Municipal

22 novembre 2022
Punto Violeta en Biblioteca Municipal

L'Ajuntament de Benidorm ha posat en marxa hui un nou 'punt violeta' a la Biblioteca Municipal, un acte que s'emmarca dins de la programació setmanal amb motiu del Dia Internacional de l'Eliminació de la Violència contra la Dona, que se celebra el pròxim 25 de novembre.

En la inauguració d'este nou punt ha sigut present la regidora d'Igualtat, Ángela Zaragozí, acompanyada per la de Patrimoni Històric i Cultural, Ana Pellicer, i diversos membres de la corporació municipal.

Zaragozí ha recalcat durant la posada en marxa d'este punt que "els punts violeta són espais per a sensibilitzar a la població, així com per a atendre, informar i ajudar a les víctimes de qualsevol mena d'agressió sexista de manera immediata".

La funció d'estos punts és la d'informar les persones mitjançant fullets o qualsevol altre material disponible, detectar situacions de violència de gènere, parar atenció i assessorament a les dones que hagen patit o sigut testimonis d'una situació de violència de gènere i derivar als recursos disponibles per a una atenció integral.

La regidora d'Igualtat ha afirmat a més que estos punts violeta "visibilitzen el rebuig de Benidorm a les violències masclistes en qualsevol espai del municipi".

Per part seua, Ana Pellicer ha indicat que es tracta d'una iniciativa transversal del seu departament "cap a les regidories que ens formulen les seues propostes per a donar visibilitat a qüestions d'interés". Així, ha recordat que "també tenim un punt Llaç Rosa que es va visitar amb motiu del Dia Internacional del Càncer de Mama". "El que pretenem" ha continuat "és donar visibilitat a este punt perquè qui vulga obtindre informació puga fer-ho en un lloc cèntric, tranquil, discret i accessible".

Punto Violeta en Biblioteca Municipal
Audios relacionados
Corte voz 1 Angela Zaragozí
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 2 Angela Zaragozí
Audio file