EL TEMPS A BENIDORM ARA

20

18:03 PM

HORA BENIDORM

22ºC

Cel clar

C 0km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Després de labors de vigilància, els agents van procedir a la confiscació de la mercaderia utilitzada per a elaborar mojitos

La Policia Local intercepta un camió de venda ambulant de begudes que pretenia actuar a la platja

03 agost 2023
La Policía Local intercepta un camión de venta ambulante de bebidas que pretendía actuar en la playa

La Policia Local va interceptar dimarts passat un camió de venda ambulant de begudes, els titulars de les quals pretenia actuar a la platja de Ponent de Benidorm. L'actuació es va produir a primera hora de la vesprada en els voltants del Parc d'Elx, lloc on estava estacionat el vehicle.

Segons han explicat des de la Policia Local, les labors de vigilància realitzades des de l'arena i el passeig i des d'un terrat pròxim van permetre verificar que el vehicle detectat pels agents era emprat per al magatzematge i preparació de begudes que posteriorment eren introduïdes a la platja per a la seua venda irregular. Fruit d'esta vigilància es va comprovar a més el 'modus operandi' de les tres persones implicades, totes elles membres d'una mateixa família i que actuaven com un grup organitzat.

Així, després de preparar les begudes en la zona frigorífica del vehicle i aprofitant l'absència policial momentània en aqueix punt concret de la platja, dos dels individus accedien a la carrera a l'interior de la platja per a procedir a la venda dels 'mojitos'. Tal com van comprovar els agents, per al cobrament d'estes begudes disposaven fins i tot d'un dispositiu bancari TPV.

Després de reunir els implicats al costat del vehicle, la Policia Local va procedir a la immobilització del camió i a la confiscació de les begudes i altres productes trobats a l'interior. A més, s'han formulat les denúncies administratives per venda no sedentària sense autorització.

El regidor de Seguretat Ciutadana, Jesús Carrobles, ha destacat que "esta actuació és resultat del control i vigilància diaris d'activitats no permeses a les platges de Benidorm que realitza la Policia Local"; i ha recordat que "des de l'Ajuntament hem llançat una campanya informativa amb consells per a gaudir de 'Les teues millors vacances a Benidorm', en la qual s'ha inclòs un advertiment sobre els perills per a la salut que comporta la compra de begudes sense control sanitari".