EL TEMPS A BENIDORM ARA

21

10:27 AM

HORA BENIDORM

24ºC

Cel clar

E 15km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

S'espera la presència de milers d'eurofans per a gaudir dels artistes que ja van estar en l'esdeveniment benidormer i per a donar el seu suport a Blanca Paloma el dissabte

La plaça de la Hispanitat celebra hui i demà el 'Benidorm Fest Euroclub' amb concerts abans i després d'Eurovisió

12 maig 2023
Benidorm Euroclub

Esta nit i demà a la nit la plaça de la Hispanitat acollirà el 'Benidorm Fest Euroclub' un esdeveniment festiu en el qual se citaran milers d'eurofans i en el qual prendran part els cantants que van participar en l'últim 'Benidorm Fest', i artistes convidats. Benidorm, d'esta manera es bolcarà durant dos nits, al voltant del tecnohito, amb Eurovisió per a donar el seu suport a la representant espanyola Blanca Paloma i la seua cançó 'Eaea'.

L'Euroclub ja va tindre una gran presència al Benidorm Fest, encara que la seua primera pedra de toc es va vore l'any passat en Eurovisió. Ara torna amb més activitat i novetats i, igual que fa un any, amb accés gratuït "perquè esta gran cita servisca per al gaudi general dels eurofans i dels amants de la música" ha explicat el regidor d'Esdeveniments, Jesús Carrobles.

La festa donarà principi esta vesprada a les 19 hores amb la presència de Dj Xinxeta, que estarà en l'escenari fins a les 22 hores. En eixe moment arribaran les actuacions d'artistes com José Otero, Meler, Mègara, Famous, E'Femme, Rakky Ripper, Sofía Martín i Sharonne.

Demà dissabte el cartell s'inicia do el Dj Miguel Romá, des de les 18.30 fins a les 20.45 hores. A eixa hora eixirà a l'escenari Carlos Higes i a les 21 hores es realitzarà una connexió en directe amb Eurovisió. El certamen podrà ser seguit des de la mateixa plaça de la Hispanitat a través d'una pantalla gegant.

Una vegada finalitzada Eurovisió tindran lloc altres dos nous concerts, en este cas de Soraya i de Vicco, amb el seu enganxós tema 'Nochentera'. La festa acabarà al voltant de les dos de la matinada.

Cal ressaltar que s'ha disposat una 'Fan Zone' per a gaudir de les actuacions, fotografies amb La Sireneta i el micròfon del Benidorm Fest, fotoreclam, etc.