EL TEMPS A BENIDORM ARA

04

11:11 AM

HORA BENIDORM

26ºC

Núvol

S 15km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Els preus es mantenen un any més: un euro xiquets i dos els adults

La piscina municipal del Guillermo Amor ja té data d'obertura i horari

19 maig 2022
Piscina Foietes.

La Brigada Municipal d'Obres ultima la seua actuació en la Piscina Municipal de la Ciutat Esportiva Guillermo Amor que obrirà les portes el dissabte 4 de juny, ha anunciat hui la regidora d'Esports, Mariló Cebreros.

Cebreros, al costat del regidor d'Obres, José Ramón González de Zárate, han recorregut hui la instal·lació per a supervisar les intervencions que s'han anat executant durant les últimes setmanes perquè la instal·lació pública puga obrir les portes com més prompte millor.

"La intensa calor d'estos dies ens convida als primers capbussons", ha assenyalat l'edil, per això la brigada "s'està esforçant en els preparatius" i poder iniciar una nova temporada, "la primera sense restriccions després de la pandèmia de la Covid-19", ha explicat.

Per part seua, González de Zárate ha precisat que els treballs que s'estan duent a terme suposaran "la substitució dels taulells deteriorats i la impermeabilització del got de la piscina principal".

A més, ha posat l'accent, "s'ha reforçat la 'zona de platja' i condicionat la gespa" amb l'objectiu que "totes les persones que acudisquen al recinte puguen gaudir al màxim de la instal·lació".

El regidor d'Obres, finalment, ha agregat que s'ha netejat "en profunditat" tota l'àrea i s'ha col·locat una nova porta d'accés a la piscina infantil. L'Ajuntament, a més de la labor realitzada per la brigada, ha modernitzat els sistemes de filtratge i cloració.

Finalment, Mariló Cebreros ha recordat que, "un any més", la piscina municipal "no incrementa el preu". L'accés serà d'un euro els xiquets i dos els adults. També es manté l'horari de 14.00 a 20.00 h, de dilluns a divendres; i de 12.00 a 20.00 h dissabtes, diumenges i festius que no tinguen programada activitats especials.