EL TEMPS A BENIDORM ARA

02

04:20 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

El primer d'ells serà d'iniciació i el segon permetrà obtindre la titulació 'Open water diver'

Joventut organitza dos cursos de busseig per al mes d'agost

19 maig 2022
Curso Buceo.

La Regidoria de Joventut organitzarà per a este pròxim estiu dos cursos de busseig després de l'èxit reeixit en les edicions anteriors. Es tracta d'un curs d'iniciació al busseig i un altre 'Open water diver', que es faran durant el mes d'agost.

El primer d'ells, d'iniciació, tindrà lloc el 6 o el 14 d'agost en horari de vesprada, amb un preu de 50 euros. En este curs es realitza, en primer lloc, una introducció i instruccions sobre el busseig amb equip autònom i normes de seguretat. A continuació es repartirà el material i, una vegada equipats, els alumnes es traslladaran a l'embarcació de l'Escola amb lso instructires a l'Illa de Benidorm per a fer una immersió de 30 minuts a sis metres de profunditat on duran a terme diverses activitats i pràctiques.

El curs 'Open water diver' es prolongarà del 17 al 20 d'agost a les vesprades, amb un preu de matrícula de 270 euros. En este hi haurà una part teòrica i una altra pràctica en aigües confinades i quatre immersions de 30 minuts en aigües obertes. Els alumnes obtindran la titulació 'Open water diver', renoneguda en qualsevol lloc del món.

Per a obtindre més informació, els interessats han de dirigir-se al Centre d'Informació Juvenil de Benidorm. Pot inscriure's qualsevol interessat a partir dels deu anys.