EL TEMPS A BENIDORM ARA

21

16:42 PM

HORA BENIDORM

16ºC

Núvol

SO 25km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

El BBM Bietigheim es va alçar amb la victòria en el quadre masculí, en el qual el TM Benidorm va ser quart

La meitat del títol de campió del torneig GTH d'handbol disputat a Benidorm viatja a Alemanya i l'altra es queda a la província

21 agost 2023
Partido de balonmano

Les jugadores de l'AtticGo d'Elx s'imposen en el quadre femení.

Anit es tancava el torneig internacional GTH d'handbol que durant el cap de setmana ha congregat a Benidorm a huit dels millors equips europeus en categoria masculina i femenina. Després de tres dies de trobades, el BBM Bietigheim alemany, que entrena l'ex Hispà Íker Romero, es va alçar amb el títol de campió en el quadre masculí, en el qual el TM Benidorm va ser el quart classificat; mentre que les jugadores del AtticGo d'Elx es van imposar en el quadre femení, aconseguint així que el trofeu de campiones es quedara a la província. El Fertiberia Port Sagunt i el Sola HK van ser subcampions masculins i femenins respectivament.

L'alcalde i president de la Diputació, Toni Pérez; la secretària autonòmica de Cultura i Esport, Paula Añó; el president de la Federació Valenciana d'Handbol, Pedro VicenteFuertes; i el seleccionador nacional femení, Ambròs Martín, van entregar els trofeus als campions i subcampions de cada modalitat, així com als millors jugadors de la competició.

Toni Pérez va indicar que "la província té una llarga tradició en el món de l'handbol nacional, amb una pedrera de jugadors que generació rere generació han nodrit als combinats nacionals i amb equips en les màximes categories masculina i femenina, que han portat i continuen portant el nom d'Alacant per tota Europa".

Al marge dels equips ja esmentats, han participat en el torneig GTH l'US Ivry Handball, en categoria masculina; i el VOC Amsterdam i l'Elda Prestigio, en femenina.