EL TEMPS A BENIDORM ARA

22

09:48 AM

HORA BENIDORM

19ºC

Poc núvol

SO 30km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

L'actuació, amb un termini previst de mes i mig, és finançada per la Diputació amb un pressupost de 125.114 €

Benidorm inicia la instal·lació de la nova gespa artificial del camp annex a l'estadi Guillermo Amor

21 agost 2023
Benidorm inicia la instalación del nuevo césped artificial del campo anexo al estadio Guillermo Amor

L'Ajuntament de Benidorm ha començat ja la instal·lació de la nova gespa artificial del camp de futbol 11 annex a l'estadi Guillermo Amor, una vegada que ja s'ha retirat l'anterior. Es tracta d'una actuació finançada pel Pla Gespa 2022 de la Diputació provincial d'Alacant, que compta amb un pressupost de 125.114 euros.

El muntant total de l'operació ascendix a 133.100 euros, incloent-hi els 7.986 euros que ha costat el projecte, que ha sigut finançat per l'Ajuntament de Benidorm.

Este matí l'alcalde Toni Pérez i el regidor d'Esports, Javier Jordá, han visitat la instal·lació esportiva per a vore l'estat dels treballs i han comprovat que ja està finalitzada la retirada de la vella gespa i apilada en grans bosses per al seu trasllat.

El següent pas serà la instal·lació del nou material, d'última generació i menys abrasiu per als usuaris del camp de futbol.

Els treballs van començar este mateix mes d'agost i el termini d'execució previst és d'un mes i mig, per la qual cosa a primers de setembre podria haver acabat ja la instal·lació completa per a començar el seu ús amb la nova temporada.

El regidor d'Esports ha ratificat l'"aposta" del govern local per "tindre les millors instal·lacions possibles" i ha indicat que "en este cas era necessari substituir la gespa perquè l'antic ja tenia molts anys, havia sigut molt utilitzat i els nostres esportistes necessitaven esta millora".

Jordá ha insistit que l'Ajuntament "continuarà invertint i buscant finançament per a escometre totes les millores que considerem que són necessàries perquè els nostres esportistes practiquen esport en les millors condicions possibles".

Audios relacionados
Corte voz 1 Javier Jordá
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 2 Javier Jordá
Audio file