EL TEMPS A BENIDORM ARA

07

02:55 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

La International Boxing Night es disputarà a Benidorm el dissabte 26 d'agost

02 agost 2017
La International Boxing Night se disputará en Benidorm el sábado 26 de agosto

Els vencedors es mesuraran a púgils de Rússia en una altra vetlada boxística que se celebrarà més endavant

El regidor de la Plaça de Bous de Benidorm, Jesús Carrobles, ha presentat este migdia la Internacional Boxing Nigth, una vetlada de boxa professional i amateur que enfrontarà a primeres figures internacionals, eminentment britàniques i espanyoles, d'este esport.

Jesús Carrobles ha estat acompanyat en la presentació pels púgils Kiko Martínez, Eva Taronger i Lorenzo Parra; els promotors, Andrés Caro i Jeff Gatsby; i el president de la Federació Valenciana de Boxa, Leopoldo Bonías. Carrobles ha dit que estem davant "d'un esdeveniment nou i innovador" i s'ha mostrat convençut que serà "un gran atractiu per a la ciutat" en el qual també col•laborarà l'Associació de Penyes.

Andrés Caro ha recordat que és la primera vegada que se celebra a Benidorm la International Boxing Night i ha anunciat que els contendents que guanyen estos combats "s'intervindran" amb els representants de Rússia en una altra nit internacional de boxa que tindrà lloc més endavant.

La púgil nuciera Eva María Naranjo, per la seua banda, ha animat tots els amants de l'esport a acudir a la Plaça de Bous a secundar als boxadors perquè "la boxa necessita molt suport" per a recuperar la popularitat que tenia en els anys seixanta i setanta del passat segle.

La Internacional Boxing Nigth obrirà les seues portes a partir de les 18.00 hores el dissabte i es preveu que la vetlada durarà fins a les 02.00 de la matinada. El preu de les entrades oscil·la entre els 50 euros de l'entrada de bronze, els 70 de l'entrada de plata i els 100 de la VIP que inclouen seients en la mateixa arena, en 30 taules per a 10 persones cadascuna, i amb servici de càtering fred inclòs.