EL TEMPS A BENIDORM ARA

30

16:11 PM

HORA BENIDORM

17ºC

Núvols alts

SO 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Benidorm reobri la piscina i les pistes de tenis de Foietes dos dies després del Low Festival

02 agost 2017
Benidorm reabre la piscina y las pistas de tenis de Foietes dos días después del Low Festival

Seguixen les labors de desmuntatge en la ciutat esportiva Guillermo Amor, encara que l'estadi romandrà tancat per al concert de David Guetta

L'Ajuntament de Benidorm reobrirà a les 15.00 hores de hui la piscina i les pistes de tenis de la Ciutat Esportiva Guillermo Amor, amb prou faenes dos dies després de la finalització del Low Festival. El regidor d'Esports, Arturo Cabrillo, ha explicat que la reobertura de la piscina al bany es fa "una vegada que les analítiques del Laboratori Municipal confirmen que tots els paràmetres de l'aigua són correctes i estan dins de la normalitat". Cabrillo ha matisat que "per a no confondre els usuaris, el que resta de setmana, els cursos de natació de la Regidoria es mantindran al Palau d'Esports".

Mentre dure el desmuntatge de la infraestructura del Low, l'accés a la piscina i a les pistes de tenis es farà pel vial paral·lel a la pinada situada enfront de la pista d'atletisme –en lloc de per la part interior de la ciutat esportiva- per a garantir la seguretat de tots els usuaris i no interferir en les labors de neteja del festival i que estes avancen el més ràpid possible.

Cabrillo, que també està al capdavant de la Regidoria de Neteja Viària, ha indicat que les labors de desmuntatge s'estan coordinant amb les de la neteja, i ha afegit que "s'està treballant perquè com més prompte millor es puga utilitzar la resta d'instal·lacions esportives que seguixen tancades".

Referent a açò, ha aclarit que "al llarg d'esta setmana i la pròxima i a mesura que avance el desmuntatge, s'aniran reobrint les instal·lacions per a posar-les a la disposició dels usuaris". Les primeres que estaran disponibles seran les pistes multi esportives situades al costat de la piscina, mentre que l'estadi Guillermo Amor romandrà tancat diverses setmanes més, ja que dissabte que ve, 12 d'agost, acull el concert del discjòquei internacional David Guetta, l'últim dels esdeveniments programats al camp de futbol. També fins a la finalització d'este concert es mantindran tancats el pavelló Raúl Mesa i el camp de gespa artificial.

L'edil ha avançat que una vegada finalitzat el concert de David Guetta es realitzaran les labors preparatòries per al replantat de la gespa de l'estadi Guillermo Amor, que es farà "entre l'1 i el 15 de setembre" en funció de les temperatures.

Finalment, Cabrillo ha informat que les zones d'aparcament també estan ja operatives.