EL TEMPS A BENIDORM ARA

28

04:09 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Els Bombers inspeccionaran els sistemes d'extinció dels edificis en altura de Benidorm per a garantir el seu bon estat

02 agost 2017
Los Bomberos inspeccionarán los sistemas de extinción de los edificios en altura de Benidorm para garantizar su buen estado

Efectius de la Marina Baixa revisaran les columnes seques dels edificis, claus per a proveir aigua en cas d'incendi

Ajuntament, Diputació i administradors col·laboren en esta iniciativa pionera

Efectius del Parc de Bombers de la Marina Baixa inspeccionaran els sistemes d'extinció dels edificis d'altura de Benidorm per a certificar que es troben en bon estat i garantir així el seu correcte funcionament en cas d'incendi. Esta iniciativa pionera es portarà a terme gràcies a la col·laboració de la Diputació Provincial d'Alacant, l'Ajuntament de Benidorm i els administradors de finques de la ciutat.

Representants de les tres parts s'han reunit hui en l'Ajuntament en una trobada en el qual han participat, entre altres, l'alcalde, Toni Pérez; el diputat provincial d'Emergències, Jaime Lloret; el regidor de Seguretat Ciutadana, Lorenzo Martínez; i el cap del Consorci Provincial en la Marina Baixa, Santiago Rivera.

El diputat provincial ha explicat que esta labor d'inspecció se centrarà "en les denominades columnes seques", conducció d'ús exclusiu de Bombers que porta l'aigua a totes les plantes de l'edifici i que resulta clau en cas d'incendi per a actuar de forma més ràpida i segura.

Lloret ha indicat que el procés d'inspecció estarà "pilotat per l'Ajuntament", i ha insistit que l'objectiu d'estes revisions és "posar millor del que està una eina necessària" i més en una ciutat com Benidorm que explica "amb moltíssims edificis en altura".

Concretament, a Benidorm hi ha més de 20 gratacels que superen els 100 metres. A més, uns altres més de 40 superen les 25 plantes i s'alcen per damunt dels 70 metres.

El regidor de Seguretat Ciutadana ha agraït "la disposició" de la Diputació, dels Bombers i dels administradors de finques amb esta "iniciativa pionera". Una iniciativa que "cerca garantir encara més, si cap, la seguretat dels nostres edificis" i "també la dels nostres Bombers i els nostres ciutadans".

Des de les administracions de finques, Miguel Pérez ha traslladat la "col·laboració absoluta" del sector amb esta actuació que dóna un plus de "seguretat als nostres veïns", ja que els Bombers comprovaran l'estat d'uns sistemes que anualment revisen empreses especialitzades contractades per cada comunitat.

El regidor de Seguretat Ciutadana ha explicat que les tres parts han acordat traçar els protocols d'actuació després de l'estiu. No obstant açò, l'Ajuntament començarà a "recaptar ja tota la informació relativa a altures i antiguitat dels edificis de Benidorm". Sobre la base d'eixes dades "seran els Bombers i els tècnics municipals els que establiran els ordres d'inspecció".