EL TEMPS A BENIDORM ARA

15

23:26 PM

HORA BENIDORM

26ºC

Cel clar

SO 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Del 15 al 19 de març, Benidorm viurà els dies grans de les festes de Sant Josep

La Crida obri este dissabte la programació de les Falles 2024

29 febrer 2024
La Crida abre este sábado la programación de las Fallas 2024

La Crida obri este dissabte, 2 de març, la programació de les Falles 2024. Este acte, que tradicionalment anuncia la pròxima arribada de les festes de Sant Josep, reunirà a partir de les 19.00 hores al carrer Gambo a les tres comissions falleres de la ciutat (Falla Benidorm Centre, Falla Racó de l'Oix i Falla els Tolls), donant així inici a les celebracions, que viuran els seus dies grans del 15 al 19 de març.

La regidora de Festes, Mariló Cebreros, i la presidenta de la Junta Central Fallera, Esther García, han presentat hui el programa d'actes de les Falles, que este cap de setmana, a més de la Crida, inclou el diumenge la celebració del concurs de paelles en l'Espai Fest.

Durant les següents jornades, les tres comissions es bolcaran en la preparació dels festejos, mentre els artistes fallers donen les últimes rematades als monuments que arribaran a Benidorm el 15 de març, dia de la tradicional 'plantà'. Al sendemà es coneixeran els premis als millors monuments; mentre que el dilluns, 18 de març, a les 18.30 hores tindrà lloc l'ofrena de flors en honor a la Mare de Déu del Sofratge en la plaça de Castelar.

Com és habitual el 19 de març, Dia de Sant Josep, cada comissió dispararà la seua mascletà, i a la vesprada tindrà lloc la desfilada de carrosses, que partirà a les 18.30 hores del carrer Marqués de Cometes. A la nit, la cremà dels monuments fallers tancarà quatre dies de celebracions.

Cebreros ha convidat a "residents i visitants que ens acompanyen durant eixos dies" a "viure amb intensitat esta festa 100% valenciana i amb gran arrelament a Benidorm des de fa dècades".