EL TEMPS A BENIDORM ARA

21

16:33 PM

HORA BENIDORM

16ºC

Núvol

SO 25km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

La campanya de Visit Benidorm amb 'influencers' britàniques, finalista dels World Travel Market Awards

08 novembre 2018
La campaña de Visit Benidorm con ‘influencers’ británicas, finalista de los World Travel Market Awards

La campanya de la Fundació Visit Benidorm amb 'influencers' i blogueres del Regne Unit, realitzada de la mà del banc de llits Icelolly, ha sigut una de les finalistes dels World Travel Market Awards en la categoria 'The Best Social Media 2018'. Esta campanya de promoció titulada 'L'Altre Benidorm' es va desenvolupar entre finals de maig i agost i va aconseguir a més d'un milió de persones.

La final va tenir lloc ahir en el marc de la fira Wolrd Travel Market de Londres, en un acte al qual va assistir la gerent de la Fundació, Leire Bilbao. Una final en la qual la campanya de Visit Benidorm es va enfrontar a altres quatre propostes.

L'alcalde i president de Visit Benidorm, Toni Pérez, ha assenyalat hui que "haver estat una de les campanyes seleccionades en l'àmbit europeu ja ha sigut tot un premi per a nosaltres, sobretot si tenim en compte que ens hem batut amb els millors, amb propostes molt potents tant en impacte com en inversió, com demostra el fet que una d'elles haja obtingut amb anterioritat dos premis a Canes".

Pérez ha subratllat que "esta nominació és la ratificació del treball ben fet i de l'aposta de la Fundació per cercar vies de promoció alternatives dirigides a un segment de mercat molt concret, que siguen eficaces, rendibles i amb un retorn important, cosa que en este cas s'ha aconseguit amb escreix com evidencien les xifres d'abast i interaccions obtingudes, fonamentalment en el nostre principal mercat emissor estranger, però no solament en ell".

"Esta campanya —ha afegit— és la constatació que a vegades és possible fer més amb menys". De fet, la inversió feta per la Fundació en esta campanya se situa per sota dels 5.000 euros, mentre que el valor de la presència i publicitat assolida en xarxes socials a través de les publicacions i blogs de les blogueres participants supera els 920.000 euros.

Les blogueres participants en 'L'Altre Benidorm' van visitar la ciutat durant tres dies entre finals de maig i principis de juny. Posteriorment, durant dos mesos van compartir a través dels seus blogs i xarxes socials imatges i la seua experiència en descobrir el Benidorm que encara desconeix bona part dels turistes del Regne Unit que visiten la ciutat.