EL TEMPS A BENIDORM ARA

04

08:32 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Els primers premis han sigut per a Sofía Fuster (1r cicle), Daniela Martínez (2n) i Sole Navarro (3r). Anna Chernova, autora del cartell anunciador de la pròxima edició.

La Barqueta lliura els premis del seu certamen de dibuix

10 desembre 2021
La Barqueta entrega los premios de su certamen de dibujo

El Saló d'Actes de l'Ajuntament de Benidorm ha acollit el lliurament de premis de la denovena edició del Certamen Escolar de Dibuix i Pintura de 'La Barqueta', després que la gala de l'any passat haguera de suspendre's a causa de la situació sanitària.

L'acte ha comptat amb la presència de l'alcalde, Toni Pérez; els regidors de Cultura i Educació, Jaime Jesús Pérez i Maite Moreno i altres membres de la Corporació municipal que van participar en el lliurament de premis. També van ser presents, el president de la Comissió de Festes Majors Patronals, José Vicente Fuster i les reines Major i Infantil, Paula Pérez i Sofía Fuster.

En nom de La Barqueta, el seu vicepresident, Batiste Rostoll, va ser l'encarregat d'obrir l'acte i donar la benvinguda als assistents. A continuació, Toni Pérez va prendre la paraula per a reivindicar "el talent dels xiquets" que any rere any "convergix en este certamen" i ha animat a La Barqueta a "continuar cuidant-nos" amb experiències com esta que comptaran "sempre" amb la col·laboració de l'Ajuntament.

Des de La Barqueta van recordar que en el certamen, que abordarà l'any pròxim la seua vintena edició, s'han presentat al llarg de la seua història un total de 32.942 dibuixos el que li conferix el ser un dels concursos de dibuix escolar de major participació de tot el país.

A la present edició s'han presentat un total de 1.921 dibuixos realitzats pels alumnes dels centres escolars de Benidorm. D'ells es van seleccionar 389 que han sigut els valorats pel jurat.

Guardons

Primer cicle

Primer premi: Sofía Fuster (CEIP Ausiàs March). Segon premi: Nava González (CEIP Ausiàs March). Tercer premi: Lorenzo Vinaches (CEIP Bautista Lledó). Accèssits per a Ainhara Pérez (Nuestra Señora de los Dolores), Xavier Bengoechea (CEIP Ausiàs March), Lucía Campuzano (CI Lope de Vega) i Jimena Luz (CEIP Ausiàs March).

Segon cicle
Primer premi: Daniela Martínez (CEIP Miguel Hernández). Segon premi: Silvia Gómez (CEIP Bautista Lledó). Tercer premi: Carla Sedeño (CEIP Els Tolls). Accèssits: Claudia Major (CEIP Ausiàs March), Karol Alexa (CEIP Mestre Gaspar López), Lluïa Pineda (CEIP Ausiàs March) i Hugo Ortiz (CEIP Leonor Canalejas).

Tercer cicle
Primer premi: Sole Navarro (CEIP La Cala). Segon premi: Lola López (CEIP Ausiàs March). Tercer premi: Silvia Díaz (CI Lope de Vega). Accèssits per a Claudia Fuentes (Nuestra Señora de los Dolores), Irene Araceli (CEIP Ausiàs March), Andrea Payà (CEIP Ausiàs March) i Bàrbara Hernández (CEIP Ausiàs March).

Anna Chernova, del Tercer cicle del CEIP Miguel Hernández, obra anunciadora del certamen en la seua vintena edició.

La Barqueta entrega los premios de su certamen de dibujo