EL TEMPS A BENIDORM ARA

19

22:30 PM

HORA BENIDORM

22ºC

Núvol con lluvia escasa

S 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

55%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Joventut organitza un curs de monitor d'oci i temps lliure

09 març 2017
Juventud organiza un curso de monitor de ocio y tiempo libre

El curs, de 310 hores, es desenvoluparà els caps de setmana del 25 de març al 24 de maig

La Regidoria de Joventut ha organitzat un curs de monitor de temps lliure infantil i juvenil que capacita per a treballar en campaments, escoles d'estiu i menjadors escolars, entre altres, i que està dirigit a joves de 18 a 35 anys. La regidora de l'àrea, Ana Pellicer, ha explicat que es tracta d'un curs teòric-pràctic de 310 hores de durada. D'elles "150 hores són lectives amb un màxim de 33 realitzades en modalitat no presencial", mentre que "les 160 hores restants són de pràctiques, incloent-hi l'elaboració d'una memòria".

Pellicer ha indicat que "els objectius generals" d'este curs són "analitzar el context educatiu de l'animació sociocultural; situar al monitor definint la seua funció; aprendre el disseny i programació d'activitats; dotar de recursos i tècniques d'actuació; i capacitar per al desenvolupament de les activitats". Els continguts del curs s'estructuren tres blocs: activitats d'educació en el temps lliure, processos grupals i educatius, i tècniques i recursos d'animació.

El curs es desenvoluparà del 25 de març al 24 de maig durant els caps de setmana. La regidora ha aclarit que s'ha decidit impartir este curs els dissabtes i diumenges "cercant els buits que puguen tenir més lliures tant els estudiants com els treballadors". Així, els dissabtes l'horari serà de 09.00 a 14.00 hores i de 16.00 a 21.00 hores, i els diumenges de 09.00 a 14.00 hores.

El termini d'inscripció estarà obert del 13 al 17 de març, i la matrícula es podrà formalitzar en el Centre d'Informació Juvenil. El preu del curs és de 120 euros i hi ha un màxim de 35 places.