EL TEMPS A BENIDORM ARA

02

05:12 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Té una duració de 310 hores i les classes s'impartiran els dissabtes entre el 21 de maig al 6 d'agost

Joventut organitza un curs de monitor d'activitats de temps lliure infantil i juvenil

21 abril 2022
Curso monitor tiempo libre.

La Regidoria de Joventut, en col·laboració amb l'Institut Valencià de la Joventut (IVAJ), i els departaments de joventut dels ajuntaments de la Marina Baixa, convoca un curs oficial de Monitor d'Activitats de Temps Lliure Educatiu Infantil i Juvenil.

La iniciativa ha sigut presentada este matí pel regidor de l'àrea, Jaime Jesús Pérez, qui ha recordat que la seua realització comporta l'obtenció de la titulació que "capacita per a treballar en l'organització, dinamització i avaluació d'activitats dirigides a la joventut i a la infància com a campaments, escoles d'estiu o menjadors escolars durant el curs escolar", entre altres.

El curs està dirigit a jóvens majors d'edat o que complisquen els díhuit anys mentre s'impartix. Té una duració de 310 hores, de les quals 150 seran lectives, la resta pràctiques. La formació donarà principi el 21 de maig i finalitzarà el 6 d'agost "sempre en dissabte", ha precisat Jaime Jesús Pérez "per a permetre que els joves que estudien o fan faena puguen compaginar-ho amb la realització del curs".

Les sessions tindran lloc a Benidorm i també en altres localitats de la Marina Baixa amb l'objectiu "de compartir experiències" des de totes les àrees de Joventut de la comarca i "permetre que els joves puguen conéixer de primera mà les accions que es realitzen en la resta de municipis", ha precisat el regidor.

La formació té un cost de 135 euros i, al costat del formulari d'inscripció emplenat, s'haurà d'adjuntar una fotografia de carnet, una fotocòpia del document d'identitat i el justificant de l'abonament de la taxa. Per a més informació, les persones interessades es poden dirigir al Centre d'Informació Juvenil situat en els baixos de l'Ajuntament, en la plaça de Ses Majestats els Reis d'Espanya.

Audios relacionados
Corte voz 1 Jaime Jesús Pérez
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 2 Jaime Jesús Pérez
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 3 Jaime Jesús Pérez
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 4 Jaime Jesús Pérez
Audio file