EL TEMPS A BENIDORM ARA

02

04:45 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

El cas s'ha saldat amb l'assassinat d'una dona i la seua filla

Benidorm condemna l'últim crim per violència de gènere, registrat a Lloret de Mar

21 abril 2022
Minuto de silencio

Ajuntament compta amb personal especialitzat i les víctimes tenen a la seua disposició el telèfon 016.

Benidorm ha tornat a mostrar hui la seua repulsa davant un nou cas de violència de gènere, amb una concentració silenciosa a les portes de l'Ajuntament presidida per l'alcalde, Toni Pérez, i per la regidora d'Igualtat, Ángela Zaragozí, i en la qual han participat membres de la Corporació i veïns.

Este últim cas, confirmat per la Delegació del Govern contra la Violència de Gènere, es va registrar dimarts passat a Lloret de Mar (Girona) i eleva a 12 el nombre de dones assassinades a Espanya enguany per les seues parelles o exparelles.

En este cas, el crim masclista es va saldar amb la mort d'una dona de cinquanta-tres anys i la seua filla de díhuit. Totes dos varen ser assassinades mentre dormien pel marit i pare de les víctimes, que posteriorment es va llevar la vida penjant-se al jardí de l'habitatge familiar.

Des de la Regidoria d'Igualtat han recordat que l'Ajuntament disposa de personal especialitzat en violència de gènere per a prestar assessorament gratuït a qualsevol dona que se senta amenaçada.

Així mateix, insistix que les víctimes compten amb el telèfon gratuït 016, que no deixa rastre en la factura telefònica, si bé és recomanable eliminar-ho del registre de trucades dels mòbils. Este servici atén les 24 hores del dia, els set dies de la setmana, els 365 dies de l'any i en 52 idiomes.