EL TEMPS A BENIDORM ARA

24

00:21 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

L'activitat es dirigix a xiquets d'entre 8 i 16 anys i els interessats poden inscriure's en el Centre d'Informació Juvenil des de l'11 de maig

Joventut organitza un campament d'estiu a Espinosa de los Monteros (Burgos) del 2 al 16 de juliol

10 maig 2022
Campamento de verano.

La Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Benidorm ha organitzat un nou campament per a este estiu, que es desenvoluparà en la localitat d'Espinosa de los Monteros (Burgos) del 2 al 16 de juliol en una instal·lació en un entorn de bosc de roures el nord de la província i ja en la serralada Cantàbrica.

El campament es dirigix a xiquets d'entre 8 i 16 anys en una instal·lació dotada amb les infraestructures necessàries per a fer esta activitat, com a tendes de campanya, cuina, menjadors, serveis higiènics, dutxes, esplanades per a jocs, camp d'esports, etc. Aquells interessats que no complisquen els requisits d'edat tindran la possibilitat de quedar en llista d'espera.

Entre les activitats previstes hi haurà dos dies d'eixida cultural en autocar, tallers, intel·ligència emocional, esports, jocs, dies monogràfics, senderisme, vetlades, teatre, cançons i activitats de medi ambient entre altres.

El preu serà de 300 euros i inclou viatge, allotjament amb pensió completa, activitats, eixides culturals amb visites i equip d'animació. Una setmana abans de l'eixida tindrà lloc una reunió amb els pares per a informar-los de la planificació diària d'activitats i d'altres aspectes d'interés i resolució de dubtes i preguntes.

Els interessats podran inscriure's en el Centre d'Informació Juvenil a partir de l'11 de maig. Serà necessari presentar l'imprés de sol·licitud amb les dades personals, fotocòpia de la targeta sanitària i una fotografia de carnet.