EL TEMPS A BENIDORM ARA

15

01:59 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

La JGL ha aprovat les bases que regiran esta convocatòria, per a la qual s'han reservat 36.000 euros

Cultura augmenta les ajudes a les escoles de música i educands

10 maig 2022
Escuelas Música.

Cada entitat podrà optar a un màxim de 12.000 euros.

L'Ajuntament de Benidorm ha augmentat l'import de les ajudes a les escoles de música i educands, que creix fins als 36.000 euros, segons ha informat hui el regidor de Cultura, Jaime Jesús Pérez. La Junta de Govern Local (JGL) ha aprovat les bases que regiran esta convocatòria, que en els pròxims dies es publicarà en el Butlletí Oficial de la Província (BOP) i que establixen una quantia màxima subvencionable per entitat de 12.000 euros, 1.000 euros més que l'any anterior.

Pérez ha recordat que "des de 2016 la Regidoria de Cultura, en col·laboració de l'àrea d'Educació, convoca estes ajudes per a donar suport a l'activitat cultural i pedagògica que realitzen les tres entitats musicals de Benidorm a través de les seues escoles d'educands, on formen als futurs músics de la ciutat i a les quals acudixen més de 500 alumnes". Molts d'estos educands continuen la seua formació en el Conservatori Municipal de Música 'José Pérez Barceló', "sent un actiu molt important en la cultura del municipi".

"En estos anys –ha explicat–, hem anat incrementant de manera gradual la dotació d'estes ajudes, amb les quals contribuïm a finançar les despeses pròpies de les escoles, l'adquisició i reparació d'instruments i equips informàtics, i els desplaçaments relacionats amb la seua activitat".

Com en anteriors convocatòries, "estes ajudes estan dirigides a les entitats musicals de Benidorm amb escola de música i educands", i "la quantia concedida a cadascuna d'elles dependrà de criteris objectius com el nombre d'alumnes educands, la plantilla de la mateixa banda i el còmput anual de despeses vinculades a l'escola".

Pérez ha incidit en què "les societats musicals de Benidorm són un pilar fonamental en la promoció i difusió de la cultura musical de la nostra ciutat", igual que el seu "compromís, predisposició i participació en els actes socials, culturals, festius i institucionals que se celebren al llarg de l'any". Uns actes als quals "sumen les seues pròpies iniciatives, moltes vegades en col·laboració amb altres organitzacions o entitats locals culturals o socials, generant sinergies que enriquixen l'activitat cultural de Benidorm".

L'any passat la comissió tècnica encarregada d'estes ajudes va concedir a la Unió Musical de Benidorm i a la Societat Musical La Nova la quantia màxima subvencionable en eixa convocatòria, 11.000 euros; mentre que la Societat Musical l'Illa va percebre 9.680 euros.

Audios relacionados
Corte voz 1 Jaime Jesús Pérez
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 2 Jaime Jesús Pérez
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 3 Jaime Jesús Pérez
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 4 Jaime Jesús Pérez
Audio file